Algemeen

TomTom Telematics neemt toonaangevende Poolse fleet management-dienstverlener Finder S.A. over

TomTom (TOM2) heeft deze week bekend gemaakt dat het met ingang van eind december 2015 Finder S.A. – de toonaangevende fleet management-dienstverlener in Polen ­– heeft overgenomen. De overname versterkt de positie van TomTom Telematics als de toonaangevende en snelst groeiende fleet management- en telematicadienstverlener in Europa.

“Polen is een van de snelst groeiende telematicamarkten in Europa”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “Door de kracht van bestaande TomTom Telematics-activiteiten te combineren met Finder S.A., richten we ons rechtstreeks op een grote en groeiende telematicamarkt met veel potentieel, en realiseren we tegelijkertijd een leidende positie in Oost-Europa.”

Door deze overname worden meer dan 60.000 abonnementen aan het TomTom Telematics-klantenbestand toegevoegd. Het totale klantenbestand van TomTom Telematics heeft nu de mijlpaal van 600.000 voertuigen overschreden. Er zijn geen verdere gegevens van de overname bekendgemaakt.

 

 

One thought on “TomTom Telematics neemt toonaangevende Poolse fleet management-dienstverlener Finder S.A. over

Geef een antwoord