Algemeen Audi

Kruip achter het stuur van de Audi R8 of Maserati GranTurismo

De Audi R8 is binnen en van buiten is de auto geheel afgewerkt met carbon fiber, supersterk en tegelijkertijd superlicht. De 420 pk V8 motor brengt je razendsnel van 0 naar 300 kilometer per uur.  Het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen ervoor dat u bochten met gemak aansnijdt. Het beige lederen interieur en de matzwarte kleur geven deze stoere supercar bovendien een geweldig rauw randje!

De Maserati GranTurismo is niet zomaar een luxe tourer maar een werkpaard met meer dan 400 paardenkrachten. Het moderne Italiaans koetswerk is uitdagend en vormgegeven zoals alleen de grootmeesters uit Modena dat kunnen. De hoogtoerige achtcilinder is samen met Ferrari ontwikkeld en zo exotisch dat deze ook in de supercar van Alfa Romeo (de 8c) is geplaatst. Genoeg redenen waarom deze auto in posterformaat aan de muur hangt van menig autoliefhebbers.

In 30 minuten ervaren hoe een echte supercar aanvoelt. Bij aankomst krijg je een fotomoment en kom je meer te weten over de supercar. Vervolgens kruip je zelf achter het stuur naast de instructeur en ga je de openbare weg op. De rit kan je reserveren via www.drivethepassion.nl en betaal veilig online. Ideaal als cadeau!

Geef een antwoord