Suzuki

Suzuki Swift Bandit maakt comeback

De Suzuki Swift Bandit is terug. En zijn comeback is grootser dan ooit tevoren. De extra sportieve uitrusting omvat onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen velgen, een lederen sportstuur en LED-dagrijverlichting. De nieuwe Swift Bandit is direct te bestellen bij de Suzuki-dealer. De prijzen beginnen bij een scherpe € 15.399,-.

Swift-Bandit-interieur

De extra uitrusting van de nieuwe Suzuki Swift Bandit benadrukt het sportieve karakter van de Swift, Suzuki’s evergreen en sinds jaar en dag een van de sportiefste Suzuki’s op de weg. Behalve aan de reeds genoemde zwarte 16-inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting en het sportstuur, is de Swift Bandit te herkennen aan zijn dakspoiler in carrosseriekleur, mistlampen vóór en de zilverkleurige stiksels van het lederen sportstuur, de pookhoes en de stoelbekleding. Verder behoren ook cruise control en Bluetooth® (beide met bedieningstoetsen op het stuur) tot de extra complete standaarduitrusting.

Swift-Bandit-versnellingspook

Complete veiligheidsuitrusting
De Suzuki Swift Bandit is gebaseerd op de Swift Comfort 5-deurs. En dat betekent dat ook stoelverwarming vóór, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen rondom en een
radio/cd-/mp3-speler standaard zijn. De complete veiligheidsuitrusting omvat 7 airbags, ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), BAS (Brake Assist System) en ESP® (Electronic Stability Program). Verder heeft de Swift de maximale veiligheidsscore van 5 sterren in de Euro NCAP tests behaald.

Swift-Bandit-dakspoiler

Gunstig benzineverbruik
Suzuki levert de nieuwe Swift Bandit, alweer de derde generatie en vernoemd naar de legendarische Suzuki Bandit motorfiets, met de keuze uit 7 carrosseriekleuren waaronder het voor de Swift nieuwe Horizon Orange metallic. De Swift Bandit is uitgerust met een efficiënte 1.2 DualJet-benzinemotor. Het normverbruik bedraagt een gunstige 4,3 l/100 km gemiddeld. En met zijn CO2-uitstoot van slechts 99 gr/km valt de Swift Bandit in de lagere bijtellingscategorie van 21% voor wie de auto zakelijk rijdt.

Swift-Bandit-2

One thought on “Suzuki Swift Bandit maakt comeback

Geef een reactie