Suzuki

Suzuki lanceert bijzondere Swift Beat

Suzuki Swift BeatDe Swift is één van de populairste modellen van Suzuki en kent dan ook een grote schare trouwe fans. Om de fanbase nog verder te vergroten, wordt tijdelijk het actiemodel Swift Beat aangeboden. Meest in het oog springend is het hoogwaardige Pioneer all-in-one navigatie-, audio- en entertainmentsysteem.

Het actiemodel Swift Beat beschikt over een zeer complete standaarduitrusting met o.a. airco, cruise control, stoelverwarming, 7 airbags,15” lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en zijskirts, LED-verlichting en mistlampen voor. Meest onderscheidend is echter het uitgebreide Pioneer systeem, dat o.a. beschikt over een 6,1” groot touchscreen, Bluetooth, CD- en DVD-speler, aansluiting voor iPod, iPhone en USB, verkeersinformatie via Traffic Message Channel, Apple CarPlay, Mirrorlink. De Pioneer subwoofer (150 Watt) en 4 Pioneer 2-weg speakers (240 Watt per stuk) garanderen een hoogwaardige en superieure sound die beats van de muziek volledig tot hun recht laten komen.

One thought on “Suzuki lanceert bijzondere Swift Beat

Geef een reactie