Kia

Kia, Rafael Nadal en X-men komen weer samen tijdens de Australian Open 2016

Kia maakt zich op voor de onthulling van een speciale, op de film X-Men geïnspireerde ‘one-off’ Kia Sportage. Deze tweede-generatie Kia X-Car is speciaal ontworpen om de nieuwe film X-Men: Apocalypse en het door Kia gesponsorde tennistoernooi ‘Australian Open 2016’ te promoten.

De Kia X-Car – waarvoor ditmaal de Sportage model stond – is het tweede showauto project van Kia in samenwerking met filmproductiemaatschappij Twentieth Century Fox. Het eerste was de op de film Wolverine geïnspireerde Sorento die begin vorig jaar op de Australian Open 2015 debuteerde.

02-KIA-New-X-Car-1772

De tweede-generatie X-Car van Kia  is gebaseerd op het X-Men-personage Mystique. Liefhebbers van de X-Men filmserie én van Kia kunnen zelf getuige zijn van de gedaanteverandering van de Kia X-Car in een speciaal ontwikkelde online video.

Bovenmenselijk
In de video is tevens een hoofdrol weggelegd voor de ‘bovenmenselijke’ merkambassadeur van Kia, Rafael Nadal. In de video gaat Nadal achter het stuur van de Sportage de strijd aan met X-Men’s aartsvijand Apocalypse. Daarbij verandert de auto van zijn normale gedaante in een custom ontworpen versie met een speciale mat/glanzend blauwe kleur, racevelgen en –banden én rode en gele koetswerkaccenten.

03-KIA-New-X-Car-1772

Voorafgaand aan de wereldwijde bioscooppremière van X-Men: Apocalypse in mei 2016, onthult Kia, vóór de start van het Australian Open 2016 tennistoernooi, de ‘one-off’ in Melbourne. Vervolgens is de showauto tijdens het toernooi op 18 tot en met 31 januari, te bewonderen in Melbourne Park. Aansluitend en in aanloop naar de première van de film maakt de Kia X-Car zijn opwachting tijdens diverse internationale autoshows en fan events.

04-KIA-New-X-Car-1772

One thought on “Kia, Rafael Nadal en X-men komen weer samen tijdens de Australian Open 2016

Geef een antwoord