Kia

Kia Niro prijst een nieuw segment

De nieuwe Kia Niro is de enige hybride crossover in het C-segment en krijgt van Kia een aantrekkelijk prijskaartje mee vanaf € 25.995,-. Dankzij een extra inruilpremie is de Niro ter introductie zelfs al leverbaar vanaf € 24.995,-. De uitrusting is standaard zeer compleet: het is zelfs het voordeligste model in het C-segment met een DCT-automaat met dubbele koppeling. Eind juli staat de Kia Niro bij de dealer in de showroom.

ComfortLine
De prijs van € 25.995,- geldt voor de uitvoering ComfortLine, die is uitgerust met onder meer; dual zone airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, lichtmetalen wielen, cruise control en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Ook actieve rijbaanassistentie is standaard.

First Edition & BusinessLine
Ter gelegenheid van de introductie biedt Kia een extra complete Kia Niro First Edition aan voor € 28.395,-. Deze is voorzien van een 7 inch infotainmentsysteem inclusief full map navigatie, een achteruitrijcamera, TomTom Live-services, Android auto, Apple CarPlay en Lifetime Map-updates. Andere opvallende zaken in de uitrusting zijn parkeer- en regensensoren en lederen/stoffen bekleding.

De BusinessLine uitvoering is leverbaar vanaf € 30.395,- en biedt onder meer intelligente remassistentie met voetgangersdetectie, adaptieve cruise control, smart key en lederen bekleding.

SportsLine & ExecutiveLine
In de top van de Niro line-up maakt Kia onderscheidt tussen een sportiever uitziende SportsLine – en een luxere ExecutiveLine uitvoering. De Niro SportsLine onderscheidt zich onder andere door bi-xenonkoplampen en aluminium pedalen. Ook zijn dan 18 inch lichtmetalen wielen standaard, net als dodehoekdetectie. De SportsLine is leverbaar vanaf € 32.395,- en de ExecutiveLine vanaf € 32.895,-. De ExecutiveLine is extra voorzien van onder meer een 8 inch navigatiesysteem met DAB+ en JBL Premium sound, een verwarmbare achterbank en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen.

Geef een antwoord