Algemeen

Van den Udenhout en Van Mossel kopen NOORDHOEK Autogroep

Van den Udenhout neemt de twee vestigingen Den Bosch en Oss over, Van Mossel Automotive Groep de vestigingen Tilburg en Waalwijk. Laatstgenoemde voegt hiermee de merken SEAT & ŠKODA nieuw toe aan het merkenpallet. Beide partijen nemen per 2 januari 2018 de sales en service activiteiten over van merkdealer NOORDHOEK Autogroep.

Een mooie toekomst
In de afgelopen periode is door alle genoemde bedrijven veel werk verzet om de overnames te doen laten slagen en de bedrijven daarmee voor te bereiden op een mooie toekomst. Alle betrokken medewerkers zullen in dienst treden bij Van den Udenhout of Van Mossel Automotive Groep.

Familiebedrijf
Mark Bastiaansen (DGA NOORDHOEK Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) zijn tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de SEAT & ŠKODA activiteiten.

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van NOORDHOEK Autogroep, een echt Tilburgs familiebedrijf. “NOORDHOEK Autogroep staat bekend als een transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij ‘Best SEAT dealer’ en de ŠKODA publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel nog verder uit te gaan bouwen.” aldus Mark Bastiaansen. Alle medewerkers blijven voor de prachtige merken werken. De klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden. Bastiaansen zelf gaat naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over SEAT en ŠKODA krijgt.

Autobedrijf Van den Udenhout
“Van den Udenhout is een informele organisatie met een sterk bourgondisch karakter. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm gevoel krijgen als men bij ons binnen komt. Wij denken graag met onze klanten mee, Gastvrijheid met een grote G noemen we dit.’’ aldus directeur Kurt Verhees.

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen, SEAT en ŠKODA, Bedrijfswagens dealers van Nederland, gevestigd in Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Son en Veghel. Van den Udenhout biedt een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease, privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop. Daarnaast heeft Van den Udenhout nog een universeel garagebedrijf, genaamd “De Garage”.

Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in bijna 70 jaar tijd uitgegroeid tot een top speler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt 72 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Zij is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Seat en Škoda. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van ruim 60.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. Met bijna 1.700 medewerkers realiseert de groep een omzet van meer dan €1,25 miljard op jaarbasis.

Geef een antwoord