Opel

SAFETYBEST 2015-award voor Opel IntelliLux LED-matrixverlichting

De nieuwe Opel Astra heeft met zijn trendsettende, adaptieve IntelliLux LED®-matrixverlichting de “SAFETYBEST 2015”-award gewonnen. De AUTOBEST-jury – bestaande uit onafhankelijke, gespecialiseerde journalisten uit 26 Europese landen – zegt in het juryrapport: “De matrix-verlichtingstechnologie is een doorbraak in de autowereld. Veel AUTOBEST-juryleden hebben het verlichtingssysteem van Opel uitgebreid getest en het blijkt zo effectief dat ze de term ‘magisch’ gebruikten.” Kort geleden viel de Corsa ook al in de prijzen. Die ontving eerder dit jaar de titel “AUTOBEST Best Buy Car of Europe for 2015”.
4-Opel-Astra
Intelligent en dynamisch
De baanbrekende IntelliLux LED®-matrixverlichting maakt het mogelijk te rijden met grootlicht zonder tegenliggers te verblinden. Het is een hoogst bijzondere technologie in de klasse van de Astra, die bovendien voor een bescheiden bedrag leverbaar is. De meerprijs is vergelijkbaar met die van conventionele adaptieve verlichting.
De IntelliLux LED®-matrixverlichting gaat een flinke stap verder dan het pure LED-grootlicht dat tot nog toe gebruikelijk is in dit segment. Het intelligente, dynamische systeem van Opel past zich automatisch aan de verkeerssituatie aan en biedt altijd de best mogelijke verlichting. Met de introductie van de krachtige LED-matrixverlichting maakt Opel state-of-the-art lichttechniek die voorheen was voorbehouden aan auto’s uit hogere klassen beschikbaar voor een breder publiek.
3-Opel-Astra
“We maken technologie voor veel meer klanten bereikbaar door innovaties betaalbaar aan te bieden in populaire auto’s. Onze nieuwe IntelliLux LED®-matrixverlichting is een perfect voorbeeld. De integratie van LED-techniek biedt uitstekend zicht in de duisternis en zorgt voor meer veiligheid voor de bestuurder en andere weggebruikers”, aldus Charlie Klein, Vice President Vehicle Engineering bij Opel.

2-Opel-Astra

One thought on “SAFETYBEST 2015-award voor Opel IntelliLux LED-matrixverlichting

Geef een reactie