Lexus

Lexus teast met spectaculaire conceptcar

Lexus onthult op de Tokio Motor Show 2015 een nieuwe conceptcar die een duidelijk beeld geeft van Lexus’ toekomstige visie op progressieve luxe. De conceptcar, waarvan Lexus op 28 oktober a.s. alle details vrijgeeft, wordt in Tokio vergezeld door de volledig nieuwe Lexus RX, de grondig vernieuwde Lexus GS en de Lexus GS F, de high performance-versie van de GS.

De Lexus conceptcar is een wereldpremière op de 44ste Tokio Motor Show die van 30 oktober tot en met 8 november 2015 voor het publiek geopend is. De nieuwe Lexus RX, GS en GS F maken hier hun Japanse showdebuut.

Lexus RX 450h: Hybrid Drive verder verbeterd
De nieuwe Lexus RX kent een scherp, gedurfd design waarvan het ‘floating roof’, uniek in zijn segment, het meest in het oog springt. De grote premium SUV komt rond de jaarwisseling als RX 450h naar Nederland voor prijzen die beginnen bij 69.990 euro. Dat is inclusief:

• Een omvangrijke standaarduitrusting met onder meer een automaat en All Wheel Drive (AWD)
• Een verder verbeterde Lexus Hybrid Drive aandrijflijn met 230 kW/313 pk en een verbruik van 5,3 l/100 km gemiddeld (NEDC)
• Extra actieve veiligheid met Lexus Safety System+ met onder andere een Pre-Crash System inclusief voetgangersdetectie

Lexus GS F: fenomenale rijeigenschappen
Het design van de Lexus GS is vernieuwd met onder meer standaard Bi-LED koplampen en een nieuw vormgegeven voor- en achterbumper. Ook de vernieuwde GS staat rond het einde van het jaar bij de Lexus dealer, als efficiënte GS 300h en GS 450h, én als extra sportieve GS F. De prijzen maakt Lexus later bekend.

  • Lexus Hybrid Drive met de keuze uit 164 kW/223 pk en 254 kW/345 pk en een gemiddeld benzineverbruik van minimaal 4,7 l/100 km (NEDC)
  • Een opgewaardeerd interieur met stijlvolle aluminium dan wel houten, met lasertechnologie op maat gesneden, accenten. En een uitgebreid multimediasysteem met groot 12,3-inch ‘splitscreen’ kleurendisplay
  • Comfortabele, representatieve zakensedan met dynamische rijkarakteristiek
  • GS F met atmosferische 5,0-liter V8 met 351 kW/477 pk en fenomenale rijeigenschappen die op de Duitse ‘Nordschleife’ verder aangescherpt zijn.

Op 28 oktober 2015 om 05:45 uur Europese tijd trekt Lexus het doek van zijn nieuwste conceptcar.

One thought on “Lexus teast met spectaculaire conceptcar

Geef een antwoord