Lexus

Wereldvermaarde dj Don Diablo zegt ja tegen Lexus

Lexus heeft de wereldwijd bekende Nederlandse dj en producer Don Diablo een Lexus RC F toegezegd. De 37-jarige Don Pepijn Schepper – zoals zijn echte naam luidt – steelt binnenkort de show in een speciaal voor hem samengestelde versie van Lexus’ high performance premium coupé met V8-motor. “Het stoere exterieur, het handgemaakte interieur en de fenomenale sound passen precies bij mij”, aldus de dj.

Lexus en Don Diablo maakten de samenwerking gisteren bekend. “Ik heb altijd in een Lexus gereden. De eerste erfde ik van mijn vader. Sindsdien heb ik nooit een ander merk gereden. Lexus is een van de meest innovatieve en onderscheidende automerken, en met de RC F krijg ik mijn hoogsteigen ‘Batmobile’! Als bekende dj krijg ik regelmatig verzoeken om bepaalde producten te gebruiken en daar zeg ik eigenlijk bijna altijd nee op. Door mijn emotionele band met Lexus kon ik deze kans echter niet voorbij laten gaan”, aldus Don Diablo.

Geef een antwoord