Lexus

Lexus introduceert CT 200h Executive

Lexus CT 200h ExecutiveLexus introduceert de nieuwe, slechts tijdelijk leverbare Lexus CT 200h Executive. Met onder andere een Lexus navigatiesysteem, stoelverwarming vóór, metallic lak, privacy glass en de uiterst stijlvolle combinatie van stoffen en zacht ‘Tahara’ lederen bekleding. De prijzen beginnen bij 31.990 euro.

Met de Lexus CT 200h Executive introduceert Lexus twee nieuwe metallic carrosseriekleuren voor ’s werelds eerste en enige Full Hybrid in het compacte premiumsegment, namelijk ‘Sonic Titanium’ en ‘Starlight Black’. Beide kleuren geven de auto een zeer exclusieve uitstraling, vooral samen met de ‘high gloss’ 16-inch lichtmetalen velgen (17-inch is leverbaar). De lak ‘Sonic Titanium’ is bovendien te combineren met een zwart dak waarmee de Lexus CT 200h Executive zich nog meer onderscheidt.

Standaard met MirrorLink™
Behalve over het Lexus navigatiesysteem voor Europa met ‘Dynamic Route Guidance’ (DRG) en actuele verkeersinformatie (RDS-TMC) beschikt de bestuurder over het Lexus Media Display. Het bijbehorende 7-inch beeldscherm kan met de speciale controller intuïtief aangestuurd worden. MirrorLink™ maakt het hierbij mogelijk de apps van een smartphone op hetzelfde display te tonen en te bedienen. Ook aanwezig zijn een dubbele USB-poort, een VTR-aansluiting en een automatisch dimmende binnenspiegel. En dankzij de parkeerhulpcamera met hulplijnen is inparkeren kinderspel.

Inclusief haal- en brengservice
De Lexus CT 200h Executive is per direct bij de Lexus dealer te bestellen. De meerprijs van de uitvoering met 17-inch velgen bedraagt 1.000 euro. Verder kan de koper opteren voor onder meer digitale radio (DAB+), een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, een LED lichtpakket en een F SPORT spoiler. Uiteraard is het befaamde Lexus Red Carpet Treatment standaard, inclusief een haal- en brengservice bij groot onderhoud.

Geef een antwoord