Lexus

Lexus CT 200h met 14 procent bijtelling volop leverbaar

Lexus heeft goed nieuws voor leaserijders die de komende 5 jaar willen profiteren van de lagere bijtellingscategorie van 14%. Omdat die per 1 januari 2016 definitief verdwijnt, komen extra exemplaren van de Lexus CT 200h naar Nederland om hier aan de groeiende vraag te voldoen. De Lexus CT 200h is namelijk de enige premium benzineauto in zijn klasse die 14% bijtelling heeft.

Lexus wil met de extra voorraad van de CT 200h bereiken, dat geen enkele leaserijder misgrijpt. Met een nóg aantrekkelijker voordeel qua uitvoering én bijtelling op de CT 200h 25th Edition. De vraag is groot nu het einde van de 14% bijtelling nadert. Wie echter nog dit jaar zijn Lexus CT 200h laat registreren, profiteert nog 5 jaar lang van 14% bijtelling. Extra nettosalaris Leaserijders van wie het leasecontract pas volgend jaar afloopt, kunnen in de komende 5 jaar bij Lexus ook profiteren van 14% bijtelling. Lexus heeft hiervoor afspraken gemaakt met veel leasemaatschappijen. Leaserijders verkrijgen hierdoor duizenden euro’s extra nettosalaris voor de komende 5 jaar.

Extra complete uitrusting
De uitrusting van de Lexus CT 200h is extra compleet met standaard een automaat, cruise control, climate control en een haal- en brengservice bij groot onderhoud (Lexus Red Carpet Treatment).

One thought on “Lexus CT 200h met 14 procent bijtelling volop leverbaar

Geef een reactie