Lexus

Lexus pakt uit tijdens Milan Design Week

Lexus presenteert tijdens de Milan Design Week 2016 een bijzondere tentoonstelling genaamd ‘Lexus – An Encounter with Anticipation’. De tentoonstelling is een samenwerking tussen de Amsterdamse designstudio Formafantasma en meesterkok Yoji Tokuyoshi. De exhibitie is van 12 tot en met 17 april te zien in Spazio Lexus in Milaan.

Essentie van vakmanschap
Bezoekers van de exhibitie ervaren een onverwachte ontmoeting met een wereld van anticipatie. Ze maken kennis met de essentie van Lexus’ vakmanschap en zien hoe Lexus’ technologie en de designfilosofie in een esthetische en emotionele ervaring vertaald kunnen worden. Na het zien van de tentoonstelling begrijpen bezoekers hoe Lexus vooruitkijkt om in te spelen op de behoeften van mensen en de maatschappij.

Een smakelijke bijdrage
Voor het design van de stand zijn de jonge designers van de gerenommeerde Amsterdamse designstudio Formafantasma verantwoordelijk. Michelin-chefkok Yoji Tokuyoshi, aanstormend talent in de culinaire wereld, levert letterlijk een smakelijke en verrassende bijdrage.

Lexus Design Award
Anticipatie vormt ook het thema voor de 2016-editie van de Lexus Design Award: een internationale competitie met als doel ideeën uit te werken die kunnen bijdragen aan de maatschappij en een betere toekomst kunnen creëren.

One thought on “Lexus pakt uit tijdens Milan Design Week

Geef een antwoord