Opel Mokka X
Opel

Wereldpremière Opel Mokka X en Opel GT Concept in Genève

De 86e Autoshow van Genève (3-13 maart 2016) vormt het decor van de wereldpremière van de nieuwe Opel Mokka X en de Opel GT Concept. Zoals gebruikelijk start de internationale autotentoonstelling met twee persdagen.

Behalve de Mokka X en de GT Concept is ook de gehele Astra-familie te zien op de Opel-stand op de Autoshow van Genève. De Astra is bovendien voor het eerst te zien met de gloednieuwe 1.6 BiTurbo CDTI dieselmotor. Deze 118 kW (160 pk) sterke krachtbron laat een verbruik van 4,1 l/100 km noteren (109 gram CO2/km) in combinatie met Start/Stop en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Andere eyecatcher op de Opel-stand is de Astra TCR-raceauto die dit jaar debuteert in diverse TCR-kampioenschappen voor privéteams. Onder de motorkap ligt een speciaal ontwikkelde 2,0-liter turbomotor die 243 kW (330 pk) levert.

“Onze sterren op de stand in Genève laten zien waar Opel nu staat. De GT Concept bewijst dat wij innovatief zijn en weten waar we naartoe willen. De nieuwe Astra en Mokka X tonen aan dat wij luisteren naar onze klanten en hen centraal stellen bij alles wat wij doen, door auto’s te bouwen die aantrekkelijk en betaalbaar zijn. En de Astra TCR bewijst dat wij ons autosporterfgoed in ere houden”, aldus Neumann.

Geef een antwoord