Opel

Adembenemende ervaring van Opel in aantocht: De Opel GT Concept

Hij verschijnt slechts een paar seconden in beeld, maar dat is genoeg om de nieuwsgierigheid te wekken. Karl-Thomas Neumann, de CEO van Opel Group, kondigt aan de hand van een video een nieuwe, spannende stap voor Opel aan – de GT Concept. Hiermee begint Opel aan een volgend hoofdstuk van zijn nieuwe designfilosofie. “Men zal Opel met heel andere ogen gaan zien”, belooft Neumann. Het studiemodel zet de traditie voort van de sportauto waarvan de naam onlosmakelijk verbonden is met het merk. De Opel GT Concept komt eraan.

In de video zien we een karakteristiek rood detail weerspiegeld in het oog van een toeschouwer. Het is het eerste tipje van de sluier van de concept car, die wordt onthuld op de Autosalon van Genève (3-13 maart 2016). De adembenemende sportauto belichaamt de voortdurende innovatiekracht en de nieuwe lifestyle van Opel.

Neumann onthult op 21 januari in een tweede video meer van de nieuwkomer.

One thought on “Adembenemende ervaring van Opel in aantocht: De Opel GT Concept

Geef een antwoord