Opel ADAM UNLIMITED L
Opel

Opel ADAM ook als UNLIMITED L

De Opel ADAM is al vrijwel eindeloos te personaliseren, maar met de nieuwe UNLIMITED-versie gaat Opel nog een stap verder. Met de komst van deze nieuwkomers zijn ook de laatste configuratiebeperkingen van de baan. Klanten kunnen de ADAM UNLIMITED tot in de kleinste details samenstellen, van velgen en kleuren tot looks en uitrusting.

De nieuwe Opel ADAM UNLIMITED is leverbaar met nieuwe, aansprekende carrosseriekleuren, waaronder Orange Alert, Brownian Rhapsody en Greyzilla. Tevens is het dak nu ook leverbaar in de kleur Dancing Green, eventueel in combinatie met het ‘Extreme Carbon’-pakket voor de buitenspiegelkappen en logostrip. Of met 17-inch lichtmetalen ‘Swiss Blade’-wielen. Alles is mogelijk.

Elke UNLIMITED-uitvoering is standaard uitgerust met verchroomde instaplijsten en deurgrepen, evenals stoelbekleding in Morocanna en airconditioning. Het nieuwste IntelliLink-infotainmentsysteem met smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto is optioneel. En niet te vergeten: de ADAM UNLIMITED is standaard uitgerust met Opel OnStar. De persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst maakt van de ADAM een mobiele 4G/LTE Wi-Fi Hotspot. Opel OnStar biedt daarnaast een veelzijdig pakket servicediensten, zoals automatische respons bij een aanrijding, pechhulp, bijstand na diefstal en voertuigdiagnose via de smartphone-app myOpel.

Geef een antwoord