Volkswagen

Pon Dealer Groep beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens

Pon Dealer Groep is uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben Cees Lindhout en Gert Groeneveld namens het hele team van Pon Dealer Bedrijfswagens daarvoor de ‘Best Dealer Award’ in ontvangst genomen. Het is voor het eerst dat een dealer van Volkswagen Bedrijfswagens wordt onderscheiden met deze award.

De ‘Best Dealer Award’ is een onderscheiding die in het leven is geroepen door Pon’s Automobielhandel B.V., de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland. Deze prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een groot aantal punten. Dat gaat onder meer om de klantgerichtheid van de bedrijven, de flexibiliteit in het maken van afspraken, de verlengde openingstijden van de werkplaatsen, de verkoopprestaties en de uitstraling van de hele bedrijf. Ook de professionaliteit van de marketing- en PR-inspanningen behoort tot de beoordelingscriteria.

Topscores voor Pon Dealer Groep
Pon Dealer Groep met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk is de eerste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die de Best Dealer Award kreeg toegekend. Rinke van Keimpema, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, benadrukte bij de overhandiging van de prijs dat Pon Dealer Groep over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien: “Het bedrijf combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klantentevredenheid. Dat is in deze branche een cruciale factor: een bedrijfswagen is een onmisbaar gereedschap voor vele ondernemers, waarop ze moeten kunnen vertrouwen. Het bedrijfswagencentrum van Pon Dealer Groep maakt daar met zijn producten en diensten op indrukwekkende wijze werk van – het bedrijf heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend.”

Teamprestatie
Cees Lindhout, manager Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Dealer Groep is trots op de hoogste onderscheiding voor het bedrijf: ‘Het is een prestatie van het hele team. Met name de collega’s van aftersales hebben er vorig jaar hard voor gewerkt. Op het gebied van klanttevredenheid hebben zij een topprestatie geleverd. Het geheim? Beseffen dat onze klant afhankelijk is van zijn bedrijfswagen om zijn brood mee te kunnen verdienen. Daarom heeft Pon Dealer Groep bijvoorbeeld monteurs 24 uur per dag klaar staan om de klant mobiel te houden. Ik ben erg blij met het vertrouwen van onze klanten. Al met al een geweldige teamprestatie waar we trots op zijn.’

Service Dealer en Sales Dealer van het Jaar
Naast deze overall award werden op deelgebieden nog twee eervolle onderscheidingen uitgereikt: Auto Bourguignon werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2016 en Ames Autobedrijf kreeg de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar 2016, resp. vanwege de hoogste klantwaardering voor de service en de hoogste score op verkoopaantallen.

One thought on “Pon Dealer Groep beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens

Geef een reactie