Jeep

Jeep Renegade Night Eagle gelimiteerd naar Nederland

Jeep introduceert de Renegade Night Eagle. Deze exclusieve uitvoering komt in een gelimiteerde oplage van 125 stuks naar Nederland en is voorzien van onder meer matgrijze designdetails. De compacte SUV heeft een luxe standaarduitrusting en biedt een klantvoordeel tot € 2.000.
160112_Jeep_Renegade-Night-Eagle_02

De Jeep Renegade beschikt over best in class interieurruimte, uitstekende dynamische kwaliteiten op de gewone weg en onovertroffen off-road capaciteiten. Van de succesvolle compacte SUV zijn in 2015 wereldwijd maar liefst 158,351 eenheden verkocht. De uitvinder van de SUV, Jeep, introduceert nu een exclusieve uitvoering van de Renegade, de Night Eagle. Van deze versie komen slechts 125 exemplaren naar Nederland.
160112_Jeep_Renegade-Night-Eagle_09

De Jeep Renegade Night Eagle is een opvallend stoere verschijning dankzij zijn matgrijze details, zwarte lichtmetalen velgen en unieke askleurige matte lak.

De compacte stads-SUV is in deze specifieke uitvoering voorzien van de 140 pk 1.4 MultiAir turbobenzinemotor die gecombineerd kan worden met de DDCT-automatische- of een handgeschakelde transmissie. Standaard is de auto onder meer voorzien van een Infotainment systeem met 5.0-inch touchscreen, navigatie en Uconnect LIVE®, verwarmbare voorstoelen en stuurwiel, cruise control, parkeersensoren achter en mistlampen voor.
160112_Jeep_Renegade-Night-Eagle_01

De grille-ringen, mistlampomlijsting, dakrails en badges zijn uitgevoerd in matgrijs.

160112_Jeep_Renegade-Night-Eagle_11

One thought on “Jeep Renegade Night Eagle gelimiteerd naar Nederland

Geef een antwoord