Renault

Laurens van den Acker wint prestigieuze Design Grand Prix

Renault heeft tijdens het 31ste Internationaal Automobiel Festival, dat tot met 31 januari in Hôtel National des Invalides in Parijs plaatsvindt, maar liefst drie onderscheidingen in de wacht gesleept. Nederlander Laurens van den Acker, sinds 2009 Senior Vice President Corporate Design bij Renault, won de Design Grand Prix – een prestigieuze onderscheiding voor autodesigners.

Van den Acker nam de prijs in ontvangst na een veelbewogen jaar waarin vier nieuwe modellen werden gelanceerd. De Renault Espace, de Kadjar, de Talisman en de Mégane worden door de jury geroemd om hun in- en exterieurdesign. Daarnaast is de Renault Talisman uitgeroepen tot ‘Mooiste auto van het Jaar’.

One thought on “Laurens van den Acker wint prestigieuze Design Grand Prix

Geef een reactie