Jeep

Jeep verlaagt CO2-emissie Grand Cherokee 3.0 CRD

Jeep mag zichzelf, met de introductie van de Wagoneer in 1963, uitvinder van de SUV noemen. In 1992 lanceert Jeep de eerste generatie Grand Cherokee, een grote nakomeling van het origineel. Sinds zijn introductie in 1992 staat dit model bekend als een échte Jeep, maar voegt daar ultiem comfort aan toe. De Jeep Grand Cherokee is standaard uitgerust met een 8-traps automatische transmissie die in combinatie met de gehele line-up van benzine- en dieselkrachtbronnen het verbruik en emissies fors vermindert. Jeep heeft nu de CO2-emissie van zijn 3.0 CRD-dieselmotor nóg verder weten te verbeteren door de doorontwikkeling van het start/stop-systeem en toevoeging van elektronische stuurbekrachtiging. Dat resulteert in een CO2-verlaging van 14 g/km met als bijkomend voordeel dat Jeep de Grand Cherokee voordeliger kan aanbieden.

De Jeep Grand Cherokee is beschikbaar in de uitrustingsniveaus Laredo, de complete Limited, de luxe Overland, de racy SRT en de exclusieve Summit.
160224_Jeep_Grand_Cherokee_02

One thought on “Jeep verlaagt CO2-emissie Grand Cherokee 3.0 CRD

Geef een antwoord