Opel

Activiteiten Opel Kerckhaert Terneuzen over naar Van Mossel

Per 1 mei neemt de Van Mossel Automotive Groep de activiteiten over van Opel Kerckhaert Terneuzen. Door deze uitbreiding ontstaat de nieuwe locatie ‘Van Mossel OPC Terneuzen’ welke onderdeel wordt van het Van Mossel OPC Opel-cluster. Dit cluster kent nu in totaal 8 locaties, verspreid over Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Logische keuze voor de toekomst
“Veranderende marktomstandigheden, technische ontwikkelingen en daarmee gepaard gaande investeringen maken het voor een klein zelfstandig bedrijf noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken” geven Luc en Jacqueline Kerckhaert aan als reden voor hun besluit om een stap terug te doen en de garage aan de Rooseveltlaan in Terneuzen per 30 april te sluiten. “Na een nauwgezet traject zijn wij uitgekomen bij familiebedrijf Van Mossel Automotive Groep. Zij zijn reeds aanwezig met een Ford vestiging in Terneuzen welke voor onze klanten in de buurt ligt. Met ingang van 1 mei aanstaande zal Van Mossel onder hetzelfde dak het merk Opel gaan voeren. Wij zijn ervan overtuigd met deze beslissing de beste keuze aan al onze klanten te bieden”.
 
Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “Op korte termijn zal er tevens gestart worden met de bouw van een nieuwe showroom voor het merk Opel. Doordat de nieuwe vestiging onderdeel is van het netwerk van de Van Mossel Automotive Groep, kunnen wij de Kerckhaert-klanten naast het reguliere aanbod uitgebreid van dienst zijn met services als (private)lease, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer, financieringen en verzekeringen. De schaalgrootte stelt ons in staat om snel te schakelen. En dat merkt de klant. We zijn zeer verheugd om kennis met ze te mogen maken”.

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi en MG. Verder exploiteert zij 7 Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 82.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met circa 3.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €2,5 miljard op jaarbasis.

Geef een antwoord