Jaguar Land Rover

Jaguar en Land Rover ‘Best Dealer Overall 2015’ bekend

Elk jaar strijden alle Jaguar en Land Rover dealers en -dealermedewerkers in Nederland voor de titel ‘Best Dealer Overall’. Een prestigieuze titel op merkniveau, die behaald kan worden door gedurende het campagnejaar het meeste aantal punten te verwerven. Deze punten worden verdeeld op basis van de geleverde prestaties in de vakgebieden Sales en Customer Service.

Alle dealers weten – door de spelregels in de zogeheten ‘THE RULES’ erop na te slaan – op welke specifieke punten dat jaar gemeten wordt. De vastgestelde meetpunten zijn gerelateerd aan de resultaten, het kennisniveau en de relevante vaardigheden van alle betrokkenen. Periodiek worden de tot dan toe bekende meetresultaten kenbaar gemaakt bij de dealers, hetgeen ten goede komt van de transparantie van de onderlinge competitie.

Jaguar Best Dealer Overall 2015
Nummer 1 Jaguar dealer van 2015 is geworden: The Adventure uit Den Bosch. Vorig jaar was de Brabantse dealer nog genoodzaakt de door hen behaalde titel uit 2013 (tijdelijk) af te staan aan de concullega’s uit Hilversum. Nu is het Kroymans die zijn meerdere moet erkennen in het team van The Adventure, die de felbegeerde prijs terug naar Den Bosch heeft weten te halen.

Land Rover Best Dealer Overall 2015
Nummer 1 Land Rover dealer is geworden: Romijn uit Den Haag, op de voet gevolgd door Jaguar winnaar The Adventure. Het Haagse team voorkwam een dubbelzege voor de Brabantse dealer, door er dit jaar met de zwaarbevochten winst vandoor te gaan voor het merk Land Rover. Het is voor het eerst dat Romijn de ranglijst aanvoert van Best Dealer Overall.

De prijsuitreikingen zijn op donderdag 28 januari jl. door een stevige afvaardiging van het management van de Jaguar Land Rover importeur gedaan. De wijze waarop dat verliep, zal de boeken ingaan als ‘zeer verrassend en geheel passend in de tijdgeest, waarmee de winnaars eer aan wordt gedaan’.

Geef een antwoord