Toyota

Grote beschikbaarheid Toyota Auris hybride stationwagon door extra productie

Toyota voert de productie van de Auris Touring Sports Hybrid voor Nederland op. Goed nieuws voor Nederlandse leaserijders die de komende 5 jaar willen profiteren van de 14% bijtellingscategorie. Doordat deze bijtellingscategorie per 1 januari 2016 definitief verdwijnt, is de vraag naar de Auris Touring Sports Hybrid groot en neemt dit in november en december exponentieel toe. Door de extra productie grijpt echter niemand mis.

Leaserijders van wie het leasecontract begin 2016 afloopt, kunnen bij Toyota toch profiteren van 14% bijtelling. Toyota heeft met veel leasemaatschappijen afspraken gemaakt om hierin te voorzien. Berijders die op tijd hiervoor kiezen kunnen zich belonen tot zelfs 5.460 euro aan extra nettosalaris voor de komende 5 jaar. Kortom, zakelijke rijders die nu nog een andere leaseauto rijden met een contract dat doorloopt tot in 2016, kunnen flink profiteren van een tijdige overstap.

One thought on “Grote beschikbaarheid Toyota Auris hybride stationwagon door extra productie

Geef een antwoord