Jaguar

Hertz neemt 50 Jaguars XE in gebruik

Autoverhuurder Hertz zorgt voor een primeur in Nederland en België door in totaal 50 nieuwe Jaguar XE-modellen in gebruik te nemen. Hertz Benelux biedt zijn klanten in het zakensegment daarmee een unieke auto aan; als geen ander model in zijn klasse combineert de Jaguar XE sportiviteit, stijl en klasse. Met de ingebruikname van de XE zet Hertz Benelux het exclusieve Partnership met Jaguar Land Rover Benelux voort. Hertz was twee jaar geleden de eerste autoverhuurder die de F-TYPE in de huurvloot opnam. Ook andere (exclusieve) modellen van Jaguar en Land Rover zijn via Hertz te boeken.

Hertz is de eerste grote autoverhuurder die de Jaguar XE in de huurvloot opneemt. In totaal heeft Hertz 50 XE-modellen besteld, de eerste exemplaren zijn inmiddels afgeleverd. Klanten van Hertz kunnen de Jaguar XE per direct in Nederland en België boeken. Ze krijgen dan de beschikking over een XE met 2.0 turbodieselmotor in combinatie met een automatische transmissie.

Onderscheidend vermogen
Henk van den Helder van Hertz Benelux vertelt waarom de autoverhuurder voor de Jaguar XE heeft gekozen: “De Jaguar XE is een fris nieuw gezicht in de klasse van zakelijke sedans. Zijn eigenzinnigheid kan voor klanten al een belangrijke reden zijn om voor de auto te kiezen. Bovendien biedt de XE een stijlvol interieur en dynamische rijeigenschappen. Wat de XE voor ons ook zakelijk verantwoord maakt, is de gunstige total cost of ownership (TCO). De XE is in alles een verrijking van ons aanbod.”

Samenwerken op de lange termijn
Hertz en Jaguar Land Rover Nederland werken al langer samen. Volgens Guido Pot, Fleet & Business Director Benelux van Jaguar Land Rover heeft dat over en weer grote voordelen: “Hertz voert een duidelijke labelstrategie waarin ook ruimte is voor exclusieve modellen. Daaraan geven wij invulling met onder meer de levering van bijzondere auto’s als de Jaguar F-TYPE, de Jaguar XJ en de Range Rover, ook met lange wielbasis. Daarnaast zijn bij Hertz ook de Land Rover Discovery Sport, de Range Rover Evoque en de Jaguar XF opgenomen in de vloot. Hertz biedt zijn klanten hiermee een breed en gevarieerd gamma. Voor veel mensen betekent dit ook de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met de producten van Jaguar en Land Rover.”

De Jaguar XE
De nieuwe Jaguar XE is nu leverbaar in Nederland. Deze belangrijke nieuwkomer in het zakelijke segment valt op door een eigen gezicht en het gebruik van vooruitstrevende technologieën. Zo bestaat de carrosserie vrijwel volledig uit aluminium. Dat draagt bij aan een hoog veiligheidsniveau en optimale dynamiek. Tegelijkertijd is de XE daardoor relatief licht. Dat komt tot uiting in gunstige verbruikscijfers – diverse dieselmodellen vallen bij zakelijke inzet daardoor in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. De Jaguar XE is leverbaar vanaf € 39.990 of via een Operational Leaseconstructie vanaf € 649/maand.

One thought on “Hertz neemt 50 Jaguars XE in gebruik

Geef een antwoord