Jaguar

Nieuwe Jaguar F-Type Coupé voortaan ook als huurauto

De Hertz Corporation, ‘s werelds grootste autoverhuurmaatschappij heeft de Jaguar F-TYPE Coupé als ‘Hero Car’Jaguar Ftype Hertz geïntroduceerd in de Hertz Dream Collection in Europa. De F-TYPE Coupé is de meest dynamische, prestatiegerichte sportauto dat Jaguar ooit geproduceerd heeft. De status als “Hertz Hero Car” bevestigt de succesvolle driejarige samenwerking tussen de twee bedrijven om fantastisch rijgenot te bieden aan Hertz klanten. Hertz heeft exclusief het recht in 2014 om de Jaguar F-TYPE Coupé te verhuren in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië welke via hertz.nl en hertz.be kunnen worden gereserveerd.

Michel Taride, President Hertz International, zegt: “Wij zijn heel blij om de nieuwe Jaguar F-TYPE Coupé als Hero Car van de Hertz Dream Collection te introduceren. Dit is dankzij de succesvolle samenwerking die we nu drie jaar hebben met Jaguar Land Rover. Wij zijn overtuigd van het succes om deze exclusieve auto te verhuren aan Hertz klanten zodat zij zelf kunnen ervaren hoe perfect de techniek, innovatie en rijstijl van deze Coupé is. Zo kan onze klant in één van ’s werelds beste auto’s rijden zonder er één te hoeven aanschaffen.”

Bernard Kuhnt, Regional Director, Jaguar Land Rover Europa voegt toe: “Na het succes van de introductie van de Jaguar F-Type cabriolet bij Hertz in 2013, zijn wij blij weer partner te zijn van Hertz en om hiermee de kans te bieden om een Jaguar F-TYPE Coupé te huren. Bij Hertz huren is genieten van comfort, snelheid en gemak. En we zijn er zeker van dat hun klanten vanaf het moment dat zij de startknop van de F-TYPE indrukken heel enthousiast zullen zijn en genieten van deze geweldige auto.”

De F-TYPE Coupé is in 2013 op de Autoshow van Los Angeles geïntroduceerd voordat zij in het voorjaar van 2014 in de verkoop gingen. Deze auto combineert snelle prestaties met precisie. De auto biedt niet alleen luxe maar ook lekker veel kracht met de 3 liter V6 340 “supercharged” uitgeruste motor.

De Jaguar F-TYPE Coupé is te huur in:
België – Luchthaven Brussel
Nederland – Luchthaven Amsterdam Schiphol
Frankrijk – Riviera vestigingen: Nice, Monaco, Saint-Tropez, Cannes en in Parijs
Italië – Luchthavens: Milaan Malpensa, Rome Fiumicino, en Olbia
Spanje – Luchthaven Madrid en Barcelona

De Hertz Dream Collection biedt klanten ongeëvenaarde service met perfecte auto’s die door speciaal getrainde medewerkers worden verzorgd en verhuurd. Dit Dream Team zorgt voor persoonlijke service en aandacht voor de klant. Klanten kunnen ook genieten van de bekende “Merk & Model Garantie” zodat een klant er zeker van is dat wat hij/zij boekt hetgeen is wat hij/zij rijdt.

Geef een antwoord