Autosport Porsche

Derde aflevering ‘We are racers’ online

we are racersEnkele weken geleden wonnen de Duitser André Lotterer, de Zwitser Marcel Fässler en de Fransman Benoit Tréluyer de wereldberoemde 24 uurs race van Le Mans. Het was een erg interessante race, aangezien Porsche na een jarenlange afwezigheid weer terugkeerde in Le Mans. Ze vielen een uur voor de finish uit, maar het befaamde automerk is weer helemaal terug, natuurlijk op Michelin banden.

Le Mans gaat om uithoudingsvermogen en de race is voor velen een van de mooiste sportevenementen van het jaar. In verband met de terugkeer van Porsche, nam bandenproducent Michelin een serie korte documentaires op, waarin ze het team volgden in de voorbereidingen van de klassieker. Michelin geeft de kijken een uniek kijkje achter de schermen van een professioneel raceteam.

In de serie zie je een aantal korte interviews met technici, coureurs en andere teamleden en bovenal een aantal fantastische shots waarbij het soms lijkt alsof je zelf in de cockpit zit. Een unieke blik in keuken! Er zijn op het moment drie afleveringen gelanceerd, waarvan de laatste hieronder te zien is. De komende weken komen er regelmatig nieuwe afleveringen online, die tezamen een prachtig document zijn voor de autosportliefhebber. De techniek, de passie, het zijn stuk voor stuk juweeltjes van afleveringen.

Geef een antwoord