Jaguar

50x Jaguar XE voor Uber

De innovatieve dienst Uber neemt in Nederland 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber. uberX maakt gebruik van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. Met de nieuwe Jaguar XE krijgt de eigenzinnige dienst nu een uitdagende smaakmaker.

Uber ontwikkelde zich tot een brutale nieuwkomer in de taxiwereld. De innovatieve dienst met een slimme app als spil werd snel populair. Met uberX zet het bedrijf nu de volgende stap: voor deze dienst worden chauffeurs ingezet die over alle vergunningen en papieren beschikken. Om het onderscheidende karakter van uberX verder te benadrukken, heeft Uber ook gekozen voor een auto die er op een positieve manier uitspringt: de nieuwe Jaguar XE, leverbaar met 21% bijtelling, die onlangs nog werd uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar’ bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing. Marco Knitel van Uber daarover: “Onze chauffeurs stappen dezer dagen in 50 nieuwe Jaguars XE’s. De XE is een frisse verschijning in de 4 steden waar Uber actief is (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), alleen daarom past hij al bij ons. Daarnaast zullen de gebruikers blij worden van de ruimte en het comfort.”

Business Lease als betrouwbare partner
Business Lease is de uitvoerende partner bij de inzet van de 50 Jaguars XE voor Uber. Vincent Peeters, Algemeen Directeur Business Lease Nederland: ‘Innovatie in de taxiwereld is in volle gang en Uber is daarbij een van de meest vooraanstaande spelers. De klantgerichtheid van Uber, het onderscheidende karakter van Jaguar en het door hen getoonde ondernemerschap passen uitstekend bij ons als mobiliteitspartner. Via operational lease met order- en riskmanagement zetten we 50 Jaguars XE in, een unieke kans voor uberX-chauffeurs!”

One thought on “50x Jaguar XE voor Uber

Geef een antwoord