Jaguar Land Rover

Jaguar / Land Rover wijzigt haar dealernetwerk in Hengelo, Apeldoorn, Enschede en Zwolle

Jaguar en Land Rover wijzigt haar dealernetwerk in Hengelo, Apeldoorn, Enschede en Zwolle. De wijzigingen in het dealernetwerk zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand strategie die Jaguar Land Rover heeft om haar premium merken beide onder 1 dak aan te bieden. Huidig Jaguar dealer Munsterhuis Exclusief te Hengelo verkrijgt met ingang van 1 juni 2016 naast Jaguar ook het Land Rover dealerschap. Van Mossel opent per medio 2016 een nieuw Jaguar Land Rover dealerbedrijf te Apeldoorn. De reeds bestaande Land Rover Service Partner activiteiten van Van Mossel in Apeldoorn zullen worden ingebracht in het schitterende, volgens het gloednieuwe Jaguar Land Rover “The Arch Concept” nieuw te bouwen pand in Apeldoorn. Ook Van Mossel Jaguar en Land Rover in Zwolle verhuist naar een geheel volgens de Jaguar Land Rover Corporate Identity te verbouwen locatie.

Munsterhuis, Jaguar dealer met een passie voor perfectie, breidt haar premium merken uit met Land Rover, en verwerft hiermee het exclusieve dealerschap voor Jaguar en Land Rover voor de regio Twente en omstreken. Het huidige bedrijf aan de Goudstraat 31 te Hengelo wordt op dit moment geheel verbouwd naar de nieuwe stijl van Jaguar en Land Rover. Het is de verwachting dat de verbouwing gereed is alvorens per 1 juni 2016 de nieuwe Land Rovers in de prachtige showroom te bewonderen zullen zijn.

Paul Evertzen is trots op de komst van Land Rover in zijn bedrijf: “Munsterhuis is al ruim 30 jaar dealer van Jaguar. Met de aanvulling van het merk Land Rover kan Munsterhuis nu echt alles bieden op gebied van luxe, comfort, sportiviteit én off-road. En dat allemaal onder één dak! Bijkomend voordeel op technisch gebied is dat de Jaguar Land Rover combinatie al geruime tijd dezelfde systemen en technieken kennen, waardoor de expertise al aanwezig is. Wij kunnen onze klanten nu werkelijk alles bieden op het gebied van automotive, maar nog wel altijd met dezelfde warmte en sfeer die het Twentse familiebedrijf Munsterhuis al ruim 50 jaar biedt.”

Erik Berkhof, directeur van de zeer succesvolle Van Mossel Groep, heeft grootse plannen voor de regio Apeldoorn. Van Mossel is recentelijk gestart met de nieuwbouw van een Jaguar Land Rover pand, gelegen aan de Laan van Malkenschoten te Apeldoorn. Naar verwachting zal de opening van deze locatie in de loop van het derde kwartaal van 2016 plaatsvinden. De huidige locatie van Van Mossel in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 44 waar thans het Erkend Reparateurschap voor Land Rover wordt uitgeoefend zal na de opening van de nieuwe locatie gesloten worden.

Berkhof vertelt: “In het modern geoutilleerde nieuwbouwpand bieden wij de klanten van Jaguar en Land Rover op al hun mobiliteitsvragen een premium antwoord. Hiertoe beëindigen wij onze Land Rover activiteiten aan de Parkweg 102 te Enschede per 31 mei 2016 en concentreren ons op het op kwalitatief hoogstaande wijze presenteren van beide iconische Britse merken in Apeldoorn.”

In Zwolle zullen de Jaguars en Land Rovers met ingang van medio 2016 verhuizen naar een naast de huidige locatie gelegen pand. Het door Van Mossel aangekochte gebouw aan de Oude Meppelerweg 2 wordt thans geheel verbouwd volgens de recent wereldwijd toegepaste Corporate Identity van Jaguar en Land Rover.

Marco Klaas, directeur van de vestiging Enschede, vindt het fantastisch dat Eric Berkhof het vertrouwen in zijn team heeft en voor hen een splinternieuw Jaguar Land Rover pand in Apeldoorn bouwt. De uitbereiding met Jaguar past als een maatpak en staat al lange tijd op het verlanglijstje van Marco Klaas. “Dit is voor ons hechte team een geweldige uitdaging en wij zullen dan ook alles in het werk stellen om onze klant vanuit de nieuwe vestiging nog beter te bedienen en de service te bieden die men van ons gewend is. Wij hebben er ontzettend veel zin!”

Ook Wilco Leurink, directeur van de vestiging Zwolle, kijkt reikhalzend uit naar de verhuizing van Jaguar Land Rover Zwolle. De vestiging Zwolle is per januari dit jaar ook Dual Brand dealer. “Naast de vertrouwde Land Rovers prijken er nu ook prachtige Jaguars in onze showroom. Begin juni betrekken wij ons nieuwe pand, waar beide merken nog beter tot hun recht komen en wij onze klanten in een eigentijdse en sfeervolle omgeving mogen ontvangen”.

Geef een antwoord