Jaguar Land Rover

Ian Callum en Gerry McGovern van Jaguar Land Rover over toekomst hoogstaand Brits design

Ian Callum, Director of Design bij Jaguar, en Gerry McGovern, Chief Design Officer bij Land Rover, geven in een video een kijkje in de toekomst van beide merken.

De hoofden van de designafdelingen van Jaguar en Land Rover geven in hun eerste gezamenlijke interview ooit, opgenomen in de Royal College of Art, een exclusieve blik op de wereld van Brits design en hoe de achterliggende filosofie het design van Jaguar en Land Rover beïnvloedt.

Ian en Gerry vergelijken hun favoriete modellen en vertellen hoe zij uiteindelijk bij Jaguar en Land Rover zijn terechtgekomen. Ian en Gerry bespreken verder Jaguars entree in het SUV-segment met de lancering van de nieuwe F-PACE en Gerry spreekt over de toekomst van de iconische Defender.

One thought on “Ian Callum en Gerry McGovern van Jaguar Land Rover over toekomst hoogstaand Brits design

Geef een antwoord