Jaguar Land Rover

Nieuwe smartwatch-app houdt Jaguar- en Land Rover-rijders koel

Jaguar Land Rover breidt het aanbod draagbare technologie uit met een nieuwe app voor de Android Wear smartwatch. Daarmee is voor vertrek de temperatuur in de auto op afstand te reguleren. Vanaf komende zomer is de app verkrijgbaar.

De nieuwe app bevat een aantal functies waarmee de berijder van een Jaguar of Land Rover op afstand via zijn smartwatch de climate control kan inschakelen. Zo kan hij de temperatuur in de auto al voor het vertrek aangenaam maken. Ook is op de smartwatch te zien waar de auto staat en hoeveel brandstof nog in de tank zit. Tevens kunnen de portieren op afstand worden ver- en ontgrendeld.

2-JLR-Wearable-Technology

Jaguar Land Rover toont de nieuwe app in de gloednieuwe performance crossover, de Jaguar F-PACE, tijdens de Wearable Technology Show in Londen. De Jaguar F-PACE ondersteunt Android Wear en Apple Watch en is de eerste auto met de innovatieve Activity Key. De robuuste en waterbestendige polsband van de Activity Key is berekend op alle denkbare outdoor-activiteiten die de drager kan ontplooien. De berijder kan de originele sleutel van de Jaguar F-PACE deactiveren en in de met de Activity Key afgesloten auto achterlaten. Zo kan hij de autosleutel tijdens zijn outdoor-activiteiten niet beschadigen of verliezen.

Jaguar Land Rovers vooruitstrevende InControl Touch Pro-infotainmentsysteem geeft de berijder via de 10,2-inch touchscreen toegang tot zijn favoriete smartphone-apps. Het systeem draait op supersnel ethernet en ondersteunt Wifi-hotspots, live weerbericht- en flight tracking-apps en intelligente navigatie die de personen op de plaats van bestemming inseint als er vertraging is. De gebruiksvriendelijke touchscreen is te gebruiken als een mobile device, dus ook in- en uitzoomen met de vingers is mogelijk.

De Android Wear smartwatch-app is beschikbaar voor alle nieuwe modellen van Jaguar en Land Rover en voor bestaande modellen met InControl Remote of InControl Protect.

3-JLR-Wearable-Technology

One thought on “Nieuwe smartwatch-app houdt Jaguar- en Land Rover-rijders koel

Geef een antwoord