Land Rover

Fraai Graphite Design Pack voor Range Rover Evoque

Voor de Range Rover Evoque modeljaar 2017 introduceert Land Rover een aantal nieuwe opties. De uitvoeringen HSE Dynamic en Autobiography zijn leverbaar met een Graphite Design Pack. Door talrijke grijze en zwarte accenten oogt het uiterlijk extra stoer. Ook nieuw is het optionele InControl Touch Pro-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, met een groot en ultrabreed touchscreen. En er komen nieuwe lakkleuren, waardoor te kiezen is uit in totaal achttien kleuren.

Het Graphite Design Pack voor de Range Rover Evoque HSE Dynamic biedt lichtmetalen 20-inchwielen in de kleur Satin Technical Grey. Verder is de Dynamic-grille uitgevoerd in Narvick Black met een Satin Dorchester Grey omlijsting. Ook de omlijsting van de bodembescherming is uitgevoerd in dezelfde tint grijs. Het dak, de motorkap, de uitlaateindstukken en de belettering op de achterklep zijn zwart. De verlichtingsunits voor en achter zijn donkergetint. Bij de topversie Autobiography voegt het Graphite Design Pack zwarte spiegelkappen, zwarte louvres in de motorkap, zwarte omlijsting van de mistlampen en de ventilatieopeningen in de spatborden en een zwarte lijst op de achterklep toe.

Superbreed 21:9 touchscreen
Alle uitvoeringen van de Range Rover Evoque zijn verder optioneel te voorzien van de nieuwste generatie van het InControl Touch Pro-infotainmentsysteem met een groot 10,2-inch touchscreen. In- en uitzoomen kan met de vingertoppen – net zoals bij een smartphone of een tablet. Het scherm is met de verhouding 21:9 superbreed en de resolutie van 1.280×542 pixels is 80 procent hoger dan dat van het standaard 8-inchscherm. Verder kan de rijder de startpagina aanpassen, zodat die zijn favoriete apps ‘onder vingerbereik’ heeft.

Meer kleuren
Land Rover biedt ook keuze uit nieuwe kleuren voor de Evoque. Door de toevoeging van Aruba, Farallon Black, Carpathian Grey en Silicon Silver telt de kleurenwaaier nu achttien tinten. De Range Rover Evoque is het bestverkopende model in de historie van Land Rover. Sinds zijn introductie in 2011 zijn wereldwijd meer dan 520.000 exemplaren van de compacte luxe SUV verkocht. Verder zijn de Evoque al 182 internationale onderscheidingen toegekend.

Geef een antwoord