Jaguar Land Rover

Jaguar en Land Rover wijzigen dealernetwerk in regio Den Haag

Jaguar en Land Rover wijzigen het dealernetwerk in Den Haag. De wijzigingen zijn het directe gevolg van de wereldwijde Dual Brand-strategie van Jaguar Land Rover om beide premium merken onder één dak aan te bieden. Land Rover-dealer Romijn, begin dit jaar uitgeroepen tot de beste Land Rover-dealer, is per 1 juni 2016 ook Jaguar-dealer. Jager Auto Blankespoor, de voormalige Jaguar-dealer, stopt zijn activiteiten in Den Haag.

Het huidige pand van Romijn, gevestigd in het Haagse Forepark, wordt geheel verbouwd volgens het gloednieuwe en kwalitatief hoogstaande JLR The Arch Concept. De verbouwing van het pand start in het najaar en is eind 2016 gereed. Tijdens de verbouwing is Jaguar Land Rover Romijn te vinden in het naastgelegen pand, waar voorheen de Jaguar-dealer gevestigd was. Hierdoor zullen klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de verbouwing.

Jelle en Ronald Romijn verwelkomen met trots Jaguar in het familiebedrijf. ‘Het stijlvolle Jaguar is een mooie aanvulling op het robuuste Land Rover. We zijn blij nu beide Britse topmerken in huis te hebben en kijken ernaar uit ook de Jaguar-klanten onze excellente service te laten ervaren.’

Geef een antwoord