Nissan

Nissan QASHQAI DIG-T 115 nu ook leverbaar met X-tronic CVT

01_Nissan_QASHQAI_DIG-T_115_nu_ook-leverbaar_met_X-tronic_CVTNa een zeer succesvolle verkoopstart van de nieuwe QASHQAI levert Nissan de DIG-T 115 nu ook met de X-tronic CVT-automaat. En de Connect Edition wordt voorzien van een aantal extra’s.

De X-tronic CVT is nu ook leverbaar voor de Nissan QASHQAI DIG-T 115 (vanaf de Acenta-uitvoering). De X-tronic CVT is een geavanceerde continu variabele transmissie. In tegenstelling tot de conventionele CVT-automaat biedt de X-tronic echter het schakelgedrag van een meertrapsautomaat. De X-tronic was al leverbaar in de Nissan QASHQAI dCi 130.

De vernieuwde, rijker uitgeruste Connect Edition
De Nissan QASHQAI Connect Edition stond al bekend als een rijk uitgeruste versie, met onder meer gescheiden automatische airconditioning, een 5-inch TFT-scherm in het instrumentenpaneel, 7-inch Nissan Connect-multimediasysteem, automatische regensensor en Chassis Control System.

Standaard AVM en 18-inch wielen
Voor de nieuwe Nissan QASHQAI Connection Edition zijn de lichtmetalen 17-inch wielen vervangen door 18-inch exemplaren. De elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels klappen nu automatisch in als de bestuurder het contact uitschakelt. De veelgeprezen Nissan Around View Monitor (AVM) behoort ook tot de standaarduitrusting van de nieuwe Nissan QASHQAI Connect Edition.
Het interieur is nog comfortabeler dankzij de in hoogte verstelbare bijrijdersstoel, die nu ook standaard is in de uitvoeringen Acenta en Tekna. Het populaire panoramisch glazen dak met zilverkleurige dakrails is nu als optie verkrijgbaar op de Connect Edition.

Geef een antwoord