Nissan

Extra sportieve looks voor Nissan Micra N-Line en JUKE N-Line

Nissan presenteert een speciale uitvoering van de Nissan Micra en JUKE. De sportief uitgevoerde limited editions dragen het label N-Line. Ze zijn zonder meerprijs ten opzichte van de N-Connecta-uitvoering voorzien van extra’s in de opvallende kleur NISMO-rood.

De Nissan Micra en JUKE zijn vanaf december tijdelijk verkrijgbaar als limited edition N-Line. Beide modellen zijn gebaseerd op de uitvoering N-Connecta en standaard uitgerust met het Black Exterior-pakket en speciale accessoires in NISMO-rood. Beide modellen zijn leverbaar in specifieke NISMO-kleuren: Pearl White en Silver. Daarmee hebben de Nissan Micra en JUKE N-Line de uitstraling van de sportieve NISMO-modellen zonder de extra kosten van een supersportieve versie.

Opvallende extra’s
Bovenop het N-Connecta pakket zijn de Micra en JUKE N-Line voorzien van rode spiegelkappen, rode strips op de dorpels, rode inzetten in de voorbumper en de achterbumper, N-Line-badges op de achterzijde van de carrosserie en in het interieur, en speciale N-Line-matten op de vloer. De extra’s vertegenwoordigen een waarde van 2.000 euro.

De Micra N-Line is leverbaar met de IG-T 90-benzinemotor met 66 kW/90PK vermogen en 140 Nm trekkracht, in combinatie met een handmatig te bedienen vijfversnellingsbak. De JUKE N-Line is leverbaar met de DIG-T 115 benzinemotor (85kW/115PK en 190Nm) in combinatie met de handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

De N-Connecta-uitvoering omvat standaard onder meer het NissanConnect multimedia navigatiesysteem met 7-inch kleuren aanraakscherm, navigatie met verkeersinformatie, audiosysteem met MP3/cd-speler, USB-/iPod-aansluiting, Bluetooth® (telefoon en muziek), Smartphone-connectiviteit, digitale radio, een met leder bekleed stuurwiel, automatische airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, lichtmetalen wielen en mistlampen voor.

Prijzen
De prijzen van de N-Line-uitvoeringen zijn gelijk aan die van de N‑Connecta‑uitvoering van de Micra en de JUKE. Dat betekent dat de Micra N‑Line te koop is voor 19.390 euro en de JUKE N-Line voor 25.990 euro. De Nissan Micra N‑Line en de JUKE N‑Line zijn vanaf december van dit jaar in gelimiteerde oplage leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Geef een antwoord