Ford

Ford onthult de geheel nieuwe S-MAX

S-MAX4Ford Motor Company onthulde deze week de gloednieuwe Ford S MAX, een stijlvolle en innovatieve opvolger van de befaamde eerste generatie. De nieuwe S-MAX, die volgend jaar in Europa zal worden geïntroduceerd, blijft trouw aan de uitstraling van de oorspronkelijke versie en biedt een stijlvol design, veel rijplezier en geavanceerde technologie zonder in te boeten op ruimte, flexibiliteit en een laag brandstofverbruik.

Highlights

  • Baanbrekende Sports Activity Vehicle van Ford beleeft werelddebuut in Parijs, biedt ruimte voor maar liefst zeven personen en is even wendbaar en eenvoudig te besturen als een kleinere auto
  • De geheel nieuwe S-MAX is de Ford in Europa met Adaptive Steering en is onder meer leverbaar met een 1,5-liter EcoBoost-benzinemotor of de vernieuwde 2,0-liter TDCi-dieselmotor voor minder CO2-uitstoot en een toonaangevende rijdynamiek
  • De dynamische LED-koplampen van Ford en automatisch grootlicht met antiverblinding zijn voor het eerst beschikbaar in het marktsegment, evenals de Pre-Collision Assist-technologie
  • De volledig nieuwe S-MAX biedt 32 verschillende manieren om de zitplaatsen en laadruimte in te delen en beschikt als eerste in het marktsegment over Easy-Fold voor een tweede en derde rij zitplaatsen
  • Het gestroomlijnde en sportieve design wordt aangevuld door het “dynamic sanctuary”-interieur met de unieke multicontourstoelen van Ford en een speciaal klimaatbeheersingssysteem voor de achterpassagiers
  • Bovendien beschikt de auto over het spraakgestuurde connectiviteitssysteem SYNC 2, een handsfree bedienbare achterklep en ongeëvenaarde opbergmogelijkheden

Geef een antwoord