Skoda

ŠKODA levert nieuwe ploegleidersauto’s aan de KNWU

skodaknwuDe KNWU heeft tijdens het NK Wegwielrennen in Ootmarsum 5 exemplaren van de nieuwe ŠKODA Octavia Combi in ontvangst genomen. De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie zal de ŠKODA’s inzetten als ploegleidersauto’s tijdens de honderden wielerwedstrijden en evenementen voor sportieve fietsers die jaarlijks onder auspiciën van de bond plaatsvinden. Dat ŠKODA mobiliteitspartner van de KNWU is, past bij de brede nationale en internationale betrokkenheid van het automerk bij de wielersport.

De sportbond van en voor de wielersport in Nederland gaat de weg op met een vijftal ŠKODA Octavia’s Combi Ambition Businessline 2.0 TDI DSG. Deze auto’s vervangen de Octavia’s Combi van de vorige generatie waarin de KNWU tot volle tevredenheid reed. Technisch directeur van de KNWU, Thorwald Veneberg, is erg te spreken over de gemaakte afspraken. “We zijn zeer content met ŠKODA als onze mobility partner. We hebben de nu de mogelijkheid om ons wagenpark uit te breiden met zeer mooie auto’s. Het is fijn om te merken dat ŠKODA de wielersport blijft ondersteunen.“

Met het nieuwe wagenpark krijgt de koepel van wielerminnend Nederland een favoriet voor de deur van het Huis van de Sport in Nieuwegein. Sinds de jongste generatie van de Octavia Combi ongeveer een jaar geleden is geïntroduceerd, steeg het model als een komeet in de ranglijsten van populairste leaseauto’s en die van de meest verkochte automodellen. Ook in de Europese wielerpelotons maakt de ŠKODA Octavia Combi de dienst uit, samen met zijn nog grotere broer de ŠKODA Superb Combi.

De ŠKODA Octavia Combi is een absolute uitblinker qua ruimte, gebruiksgemak en techniek en dat zijn slechts 3 redenen waarom dit model het zo goed doet. Vertaald naar de wielerwereld betekent dit veel plek voor reservemateriaal, de ploegleider en mecanicien en zelfs nog een gast.

Niet alleen ŠKODA en de KNWU hebben een band, ook ŠKODA en de Tour de France, La Vuelta en nog 8 andere internationale wielerkoersen zijn partner, net zoals veel bekende wielerploegen. Denk aan Giant Shimano, maar ook aan in te huren ŠKODA’s van juryauto.nl en de materiaalauto’s van Shimano Neutrale Service. De passie voor fietsen deelt ŠKODA ook met veel klanten, wat blijkt uit de populariteit van www.skodatours.nl, dat alle wielerliefhebbers exclusief toegang geeft tot wielerevents, fietsclinics met profs en VIP-bezoeken aan grote wielerevenementen.

Geef een antwoord