Skoda

ŠKODA trapt 2020 af met vuurwerk

ŠKODA luidt het nieuwe decennium in met spetterende acties op het volledige modelprogramma. Met aantrekkelijke upgrade-pakketten voor alle modellen, scherpe private lease-tarieven en veel inruil- en aanschafvoordeel zit ŠKODA boordevol goede voornemens voor 2020!

Om te beginnen zet ŠKODA nadrukkelijk in op het comfort van de DSG-automaat met dubbele koppeling. Dat betekent dat DSG – normaal gesproken een optie van € 2.500 – momenteel zonder meerprijs wordt geleverd op de OCTAVIA en SUPERB. Voor de SCALA en KAMIQ is de DSG-automaat eveneens een extra aantrekkelijke keuze. Tijdelijk bedraagt de meerprijs van de automatische transmissie voor deze modellen slechts € 990, wat een voordeel van ruim € 800 betekent.

KODIAQ nog niet eerder zo bereikbaar

Tevens heeft ŠKODA de prijzen van de KODIAQ – de grootste en meeste ruime SUV van het merk – permanent naar beneden toe bijgesteld. Daarmee is de KODIAQ nu al leverbaar vanaf € 33.190. De prijsverlaging voor de KODIAQ modelserie loopt in sommige gevallen zelfs op tot € 3.000, specifiek voor de sportieve KODIAQ Sportline Business, die er nu al is vanaf € 37.480.

Tot 3.000 euro inruilpremie

De CITIGOe iV, ŠKODA’s eerste volledig elektrische auto, kent in Nederland een ongekend succesvolle start. Nog vóór het model daadwerkelijk bij de dealers arriveert, kozen al vele honderden kopers voor de efficiency en het gebruiksgemak van ŠKODA’s kleine elektrische stadsauto. Om dat succes in 2020 voort te zetten, kunnen kopers van de CITIGOe iV momenteel rekenen op een aantrekkelijke inruilpremie van liefst € 3.000. Waardoor de elektrische CITIGO er nu al is vanaf € 20.290*.

Ook voor de andere ŠKODA-modellen zijn er aantrekkelijke inruilpremies. Variërend van € 1.000 voor de OCTAVIA, SUPERB, KAROQ en KODIAQ tot € 1.500 voor de FABIA, KAMIQ en SCALA.

Private lease volgens ŠKODA

Met ŠKODA Private Lease biedt ŠKODA kopers van een nieuwe auto de keuze om een nieuwe ŠKODA te rijden tegen vaste, overzichtelijke maandtarieven. Waarbij met uitzondering van de brandstof alle gebruikskosten – zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie – zijn inbegrepen. Voor de SCALA, KAMIQ en KAROQ heeft ŠKODA de maandelijkse tarieven nu nog verder aangescherpt, waardoor private leasen voor deze modellen niet eerder zo bereikbaar was. Zo is de SCALA er al vanaf € 299** per maand, de KAMIQ vanaf € 339** en de KAROQ vanaf € 439**. Vanzelfsprekend ligt private leasen bij ŠKODA geheel in lijn met het Keurmerk Private Lease.

Scherp geprijsde actiepakketten voor alle modellen

Voor nagenoeg alle modellen introduceert ŠKODA tijdelijk extra scherp geprijsde actiepakketten. Dat betekent veel voordeel op comfortabele en luxueuze features. Bijvoorbeeld via het aantrekkelijke Business Upgrade-pakket, dat met uitzondering van de CITIGOe iV op alle modellen leverbaar is, al vanaf € 590. Afhankelijk van het model zijn er daarnaast ook begeerlijke Travel-, Comfort-, Navigatie-, Functie- en Style-pakketten die een nieuwe ŠKODA aanvullend op bijvoorbeeld de fraaie en scherp geprijsde Sport Business- en Business Edition-uitvoeringen helemaal af maken.

Geef een antwoord