Skoda

Sportief zakendoen: nieuwe SKODA Superb Sportline Business

Sportief zakendoen krijgt de ruimte met de nieuwe ŠKODA Superb Sportline Business. Deze nieuwe uitvoering binnen de succesvolle Superb-reeks is van binnen en van buiten op en top sportief én zeer compleet uitgerust. De krachtige benzine- en dieselmotoren dragen bij aan dynamiek van topklasse.

De ŠKODA Superb Sportline Business – leverbaar als Combi en hatchback – maakt geen geheim van zijn sportieve karakter. Hij valt direct op door zijn verlaagde sportonderstel, de diffuser met geïntegreerde uitlaten, exclusieve 18-inch ‘Zenith’ lichtmetalen velgen (19-inch ‘Vega’ als optie) en de in zwart uitgevoerde grille, raamlijsten, buitenspiegels en dakrailing. Ook in het interieur overheerst de kleur zwart. De hemelbekleding, de met Alcantara beklede sportstoelen en het aan de onderzijde afgevlakte multifunctionele sportstuur zijn uitgevoerd in deze sportieve tint. Rode details, zilveren stiksels en aluminium pedalen zorgen voor een fraai contrast.

Sportief gebaar: complete standaarduitrusting
Ook als het gaat om de standaarduitrusting laat de ruime en praktische Superb Sportline Business zich van zijn sportiefste kant zien. Altijd inbegrepen zijn Bi-Xenon koplampen, LED-dagrijverlichting, de Performance Monitor, Climatronic volautomatische airconditioning, Keyless entry en start, digitale radio-ontvangst, navigatie Columbus met 8-inch touchscreen, de Mijn ŠKODA module met tweejarig data-abonnement, telefoonpakket, Virtual pedal (elektrische achterklep te bedienen met de voet), verwarmbare voorstoelen, extra donker getinte ramen achter (Sunset) en meer.

Krachtige motoren en vierwielaandrijving beschikbaar
De sportiviteit van de Superb Sportline Business wordt ook onderstreept door het motorenaanbod. Hij is er met keuze uit twee benzinemotoren: de 132 kW/180 pk sterke 1.8 TSI Greentech en de 2.0 TSI Greentech met 206 kW/280 pk. De 2.0 TDI diesel is er in twee vermogensvarianten: 110 kW/150 pk en 140 kW/190 pk. De sterkste benzineversie wordt standaard geleverd met een DSG-automaat en vierwielaandrijving. DSG is voor de overige uitvoeringen eveneens leverbaar, vierwielaandrijving is ook beschikbaar voor de uitvoering met de 140 kW/190 pk sterke 2.0 TDI.

Geef een antwoord