Skoda

Wereldprimeur vernieuwde ŠKODA FABIA tijdens autosalon van Genève

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de vernieuwde ŠKODA FABIA. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA nog krachtigere looks. De 2018-FABIA onderscheidt zich bovendien door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features. De internationale autosalon van Genève vormt in maart 2018 het podium voor de wereldpremière van de vernieuwde FABIA. Het model speelt een belangrijke rol in het huidige modelprogramma van de Tsjechische autofabrikant. Sinds 1999 verkocht ŠKODA wereldwijd meer dan vier miljoen FABIA’s, waarbij de huidige, derde model generatie nu al meer dan 500.000 exemplaren voor zijn rekening neemt.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een antwoord