Opel

Nationale première Opel Vivaro tijdens Fleetmanagement event

Opel Vivaro Embargo 18.3.14De volledig nieuwe Opel Vivaro is een van de grootste aandachtstrekkers tijdens het Fleetmanagement event op 27 mei 2014. Het is de eerste keer dat de opvolger van de populaire bedrijfsauto in Nederland te zien is. Tijdens het event, dat in het Nieuwegein Business Center plaatsvindt, zijn bovendien diverse ombouwspecialisten aanwezig die met speciaal ingerichte versies de vele mogelijkheden van de Vivaro tonen.

De nieuwe Opel Vivaro is ontworpen met één doel: voldoen aan de hoge eisen in deze competitieve markt. “De auto moet niet alleen praktisch, robuust en veelzijdig zijn, maar ook elegant en comfortabel. Bovendien moet hij dienstdoen als mobiel kantoor, geschikt zijn voor goederen- en personenvervoer en ook een visueel aantrekkelijk mobiel visitekaartje zijn”, zegt Peter Christian Küspert, Vice President Sales & Aftersales bij Opel.

Opel Vivaro Embargo 18.3.2014Meer laadruimte, minder verbruik
Sterke eigenschappen van de nieuwe Opel Vivaro zijn de hoge bouwkwaliteit en de nog lagere kilometerkostprijs. Gloednieuwe turbodieselmotoren combineren veel kracht en een soepele acceleratie met het laagste verbruik in deze klasse. De geheel nieuwe1.6 CDTI BiTurbo laat bijvoorbeeld een brandstofconsumptie van slechts 5,7 l/100 km noteren. Ondanks het efficiënte karakter biedt de Vivaro meer laadruimte dan zijn voorganger. De laadvloer is 100 mm langer, zodat er voldoende ruimte is voor drie europallets achter elkaar. Het totale laadvolume bedraagt 5,2 tot 8,6 m3, afhankelijk van de gekozen variant. Net als zijn voorganger is de Vivaro verkrijgbaar als Gesloten Bestelwagen, Combi, Bestelwagen met Dubbele Cabine en Chassis Cabine, en voor de meeste modellen leverbaar in twee hoogte- en twee lengtevarianten.

Opel Vivaro Embargo 18.3.2014Geavanceerd en modern
Geheel in lijn met de huidige tijd is de nieuwe Vivaro leverbaar met geavanceerde voorzieningen op het gebied van veiligheid, chassiscontrole en connectiviteit. In het ergonomisch vormgegeven interieur is veel aandacht besteed aan comfort en praktische details. Het moderne IntelliLink-infotainmentsysteem, met een groot touchscreen, navigatie, Bluetooth-telefoonverbinding en USB-poort, is optioneel leverbaar.

Opel Certified Conversions
De vele mogelijkheden van de Opel Vivaro worden duidelijk dankzij de aanwezigheid van door Opel gecertificeerde ombouwspecialisten. Maatwerk en een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen zijn belangrijke kernwaarden voor Opel Bedrijfswagens, dat constant op zoek is naar nieuwe ombouwspecialisten om het zogenoemde Opel Certified Conversions-programma verder uit te breiden.

De twaalfde editie van het Fleetmanagement event is het ideale podium voor de nationale première van de nieuwe Opel Vivaro. Het evenement is een begrip in de autobranche en mag jaarlijks rekenen op een toenemend aantal bezoekers. De nieuwe Vivaro bouwt voort op zijn succesvolle voorganger, die in 2001 op de markt kwam en waarvan meer dan 600.000 exemplaren zijn verkocht. De Vivaro staat tevens in de top 5 van bestverkochte bedrijfsauto’s in Nederland.

Geef een antwoord