Volvo

Volvo Premium Partner van LeasePlan

volvoLeasePlan heeft aan Volvo Cars Nederland het keurmerk Premium Partner toegekend. Het premiumlabel verzekert de leaserijders van LeasePlan ervan dat zij bij het Volvo-dealernetwerk de allerbeste kwaliteit en service krijgen bij onderhoud en reparaties. LeasePlan laat in zijn selectie van Premium Partners ook het kostenaspect meewegen. Volvo Cars Nederland zit dan ook met zijn service op een concurrerend prijsniveau. Volvo is de vierde partner die het keurmerk toegekend krijgt van de leasemaatschappij.

LeasePlan streeft ernaar om een breed, maar vooral kwalitatief hoogwaardig onderhoudsnetwerk voor haar leaserijders op te bouwen. Voorafgaand aan de toekenning van het predicaat Premium Partner monitort de leasemaatschappij de ervaringen van de leaserijders. LeasePlan wil zich op deze manier verzekeren van leveranciers die optimale dienstverlening, uitmuntende kwaliteit en vooral gemak bieden aan automobilisten met een leaseauto. Onderzoek wees uit dat het Volvo-netwerk op deze punten bijzonder goed scoort en als geen ander weet in te spelen op de behoeften van leaserijders.

DNA van Volvo
Voor zowel LeasePlan als Volvo Cars Nederland is het keurmerk Premium Partner de kroon op een goed partnerschap. ‘Volvo denkt altijd vanuit mensen. Dat zit in het DNA van Volvo. Dat is wat ons anders maakt’, zegt Peter Bleumer, Director Customer Service van Volvo Cars Nederland. ‘Dit principe vormt de kern van onze ontwerpen, onze innovaties en onze service. Volvo staat voor zorgeloos genieten, afgestemd op de wensen van de Volvo-rijder.’

Volvo Personal Service
Onder de noemer Volvo Personal Service is de lat nog hoger gelegd. De Volvo-dealer maakt het leven van een Volvo-rijder hiermee zo gemakkelijk mogelijk. Bij elke servicebeurt is een gratis software-update beschikbaar voor het computernetwerk, het motormanagement en de automatische versnellingsbak. Ook een gratis wasbeurt behoort tot de standaard dienstverlening. Zijn er kleine reparaties nodig, zoals het vervangen van een lampje of een ruitenwisserblad, dan kan de rijder zonder afspraak naar de dealer. Het onderdeel wordt dan direct vervangen. ‘Het is deze persoonlijke service die het verschil maakt voor onze Volvo-rijders. En dus ook voor leaserijders. Het Premium Partner-keurmerk van LeasePlan bevestigt dit eens te meer’, aldus Peter Bleumers.

Voorkeursnetwerk
LeasePlan is twee jaar geleden gestart met het opbouwen van het voorkeursnetwerk. Alle leveranciers in dit netwerk worden door continu beoordeeld op de kwaliteit van het geleverde werk, het proces en de daarmee gepaard gaande kosten. Via de LeasePlan Berijdersservice en de AfspraakPlanner krijgen leaserijders eenvoudig inzicht in het bij LeasePlan aangesloten voorkeursnetwerk.

Geef een antwoord