Volvo

Wereldkampioen Naomi van As op pad met gouden Volvo XC60

volvo10Tophockeyster en wereldkampioen Naomi van As maakte afgelopen zaterdag een medailletour in een gouden Volvo XC60. Zij bezocht hierbij een drietal Volvodealers. De honderden kinderen die haar daar opwachtten werden beloond met een handtekening én een fotomoment. De opvallende auto trok onderweg veel bekijks.

‘Volvo feliciteert Naomi’ Dat stond op de ‘gouden’ XC60 waarin Naomi de feestelijke tour door Nederland maakte. Zij bezocht achtereenvolgens Volvo Buitenweg (Hilversum), Volvo Serva (Amersfoort) en Volvo Nieuwenhuijse (Apeldoorn). Met deze toer bood Volvo een heleboel hockeyfans de kans om met de gouden medaille op de foto te gaan én een echte handtekening te bemachtigen.

volvo11Ambassadeurs Naomi van As en Billy Bakker
Hockeyinternationals Naomi van As en Billy Bakker zijn waardige ambassadeurs voor Volvo. Zij rijden met hun Volvo XC60 en V40 naar trainingen, naar de wedstrijden van hun clubs en het Nederlands elftal. Er is geen veiligere manier om deze ambassadeurs te vervoeren.

Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van onze talenten. Daarom investeert Volvo in de districtsteams, nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Daar worden de talenten klaargestoomd voor het ‘grote werk’ in het Nederlands elftal.

Geef een antwoord