Mercedes

Speciale Lease Editions van de Mercedes A-, B-, C- en E-Klasse, de CLA en de GLA

Voor de zakelijke rijder heeft Mercedes-Benz nu speciale Lease Editions van de A-, B-, C- en E-Klasse, de CLA en de GLA samengesteld. Deze kenmerken zich door een rijke standaarduitrusting, met onder andere een navigatiesysteem, bi-xenon- of ledverlichting, cruise control en lichtmetalen velgen. Een lage bijtelling van slechts 20% en een zeer aantrekkelijk fiscaal voordeel, maken zakelijk Mercedes-Benz rijden zeer toegankelijk.

A-KlasseDe A-Klasse Lease Edition is een auto voor een nieuw tijdperk en een nieuwe generatie. Vol moderne technologie, zeer dynamisch en met 20% bijtelling. Het voordeel van de A-Klasse Lease Edition loopt door de vaste configuratie uiteen van een aanzienlijk fiscaal voordeel en een zeer laag bijtellingsbedrag vanaf € 198,- per maand tot een interessante en uitgebreide standaarduitrusting: Bi-xenonverlichting, 16-inch lichtmetalen velgen, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem, Line Style, Stuurwiel in leder, Sportstoelen, Zitcomfortpakket, Licht- en zichtpakket, Regensensor, Airconditioning, AUDIO 20 CD, Bluetooth®-interface met handsfreefunctie, Cruisecontrol, COLLISION PREVENTION ASSIST, ATTENTION ASSIST

B-KlasseZakelijk rijden vraagt om zakelijke keuzes. Daarom is er ook de B-Klasse Lease Edition. Door de vaste configuratie profiteert u van een aanzienlijk fiscaal voordeel, een zeer laag bijtellingsbedrag vanaf € 226,- per maand en een interessante, uitgebreide standaarduitrusting. Zo bent u niet alleen ontspannen en comfortabel, maar ook veilig onderweg naar uw volgende afspraak. De B 180 CDI Lease Edition is o.a. uitgerust met: Bi-xenonverlichting, 16-inch lichtmetalen velgen, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem, Stuurwiel in leder, Chroompakket, Zitcomfortpakket, Licht- en zichtpakket, Regensensor, Airconditioning, AUDIO 20 CD, Bluetooth®-interface met handsfreefunctie, Actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Cruisecontrol, COLLISION PREVENTION ASSIST, ATTENTION ASSIST

C-KlasseMercedes-Benz zet een nieuwe zakelijke standaard met de C-Klasse Lease Edition. Door de vaste configuratie van deze toonaangevende limousine profiteert de zakelijke rijder van een aanzienlijk fiscaal voordeel, een zeer laag bijtellingsbedrag vanaf € 273,- per maand en een interessante, uitgebreide standaarduitrusting. Zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten is de C-Klasse van alle gemakken voorzien: Led-Intelligent Light System, Adaptieve grootlichtassistent, 16-inch lichtmetalen velgen, Garmin® MAP PILOT met TFT-kleurendisplay, AVANTGARDE exterieur, Stuurwiel in leder, AGILITY CONTROL-onderstel met selectief dempingssysteem, Zitcomfortpakket, Regensensor, Automatische airconditioning THERMATIC, AUDIO 20 CD inclusief touchpad, Bluetooth®-interface met handsfreefunctie, Actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Cruisecontrol, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, ATTENTION ASSIST

CLAEen coupé die met zijn vloeiende, dynamische belijning een en al sportiviteit uitstraalt. Gun al uw zintuigen een intense ervaring, waarbij iedere kilometer garant staat voor onovertroffen rijplezier. De CLA is als Lease Edition tijdelijk zeer bereikbaar want door de vaste configuratie profiteert u van een aanzienlijk fiscaal voordeel en een zeer laag bijtellingsbedrag. De uitgebreide standaarduitrusting bestaat uit: 16-inch lichtmetalen velgen, Bi-xenonverlichting, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem, Stuurwiel in leder, Sportstoelen, Zitcomfortpakket, Licht- en zichtpakket, Regensensor, Airconditioning, AUDIO 20, Bluetooth®-interface met handsfreefunctie, Actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Cruisecontrol, COLLISION PREVENTION ASSIST, ATTENTION ASSIST

E-KlasseNog nooit was zakelijk rijden met de Mercedes-Benz E-Klasse zo bereikbaar als nu. U zult verrast zijn door de netto bijtelling, het lage leasebedrag en de scherpe prijsstelling van de E-Klasse Lease Edition. En dan hebben we het nog niet eens over de rijke uitrusting die bestaat uit: Led-Intelligent Light System, 18-inch lichtmetalen velgen, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem met TFT-kleurendisplay, AMG-sportpakket, Driespaaks AMG-sportstuur in nappaleder, Sportstoelen met verstevigde zijcontouren, Stoelverwarming, Regensensor, Automatische airconditioning THERMATIC, AUDIO 20 CD met Bluetooth®-interface, Cruisecontrol met variabele snelheidsbegrenzing SPEEDTRONIC, Antidiefstalpakket, Grotere brandstoftank (80 liter), COLLISION PREVENTION ASSIST, ATTENTION ASSIST

GLAOok was zakelijk rijden nog nooit zo bereikbaar met de Mercedes-Benz GLA als nu. Door de vaste configuratie van de GLA Lease Edition profiteert u van een aanzienlijk fiscaal voordeel en een zeer laag bijtellingsbedrag vanaf € 268,- per maand, terwijl aan de rijke uitrusting niets is afgedaan: Bi-xenonverlichting, 17-inch lichtmetalen velgen, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem, Line Style, Stuurwiel in leder, Comfortstoelen, Licht- en zichtpakket, Regensensor, Airconditioning, AUDIO 20, Bluetooth®-interface met handsfreefunctie, Actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Cruisecontrol, COLLISION PREVENTION ASSIST, ATTENTION ASSIST

Geef een reactie