Mercedes

De nieuwe Mercedes S-Klasse Coupé: Gran Performer

mercedes s-klasseMercedes-Benz presenteert de S-Klasse Coupé, een nieuw symbool van modern luxury. Spraakmakende designtaal met de typische proporties van een sportieve Gran Turismo. De top op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen maar ook qua sportieve prestaties. De eerste twee modellen zijn nu voor verkoop vrijgegeven: de S 500 Coupé 4MATIC en de S 63 AMG Coupé 4MATIC. Vanaf september 2014 staat de S-Klasse Coupé bij uw Mercedes-Benz dealer maar u kunt de highlights nu al online beleven.

De nieuwe S-Klasse Coupé straalt een soevereine kracht uit.Trots en présence. Hij staat voor automobiele passie en voor het beste of niets. Bij de première van de nieuwe S-Klasse Coupé wordt een Edition 1 aangeboden. Dit model krijgt een exclusieve uitrusting die de uitgebreide aandacht voor design en de bijzondere comfortabele sfeer onderstreept.

Voor een nieuw, buitengewoon dag- en nachtdesign tekent het LED Intelligent Light System met edele Swarovski-kristallen. Het Exclusief-pakket Interieur legt met stijlvolle kleuren en fraaie materialen individuele accenten

Een overzicht van de uitrusting van de Edition 1 van de S-Klasse Coupé:
Badge “Edition 1” op wielkasten
Instaplijsten met opschrift “Mercedes-Benz”, verlicht
Exclusief-pakket interieur
LED Intelligent Light System met Swarovski-kristallen
Multifunctioneel sportstuurwiel in hout/leder-uitvoering in 3-spaaks design
Nachtzichtassistent Plus met vroegtijdige herkenning van personen en grote dieren in het donker inclusief Spotlight-functie
Zonnescherm elektrisch voor achterruit
Sierelementen in hout populier zwart glanzend, andere sierelementen als optie verkrijgbaar
Bij de lancering van de S 63 AMG Coupé is ook een Edition 1 beschikbaar. Deze biedt highlights zoals het LED Intelligent Light System met Swarovski-kristallen en beschikt bovendien over speciale AMG elementen.

Daartoe horen AMG sportstoelen in designo nappaleder Exclusief met contrastsiernaden en -boorden, maar ook de uitvoering van de bovenkant van het dashboard, de middenarmsteun en de deurbekledingen in nappaleder met contrastsiernaden.

Een overzicht van de uitrusting van de Edition 1 van de S 63 AMG Coupé:
AMG sportstuurwiel in 3-spaaks design met opschrift „Edition 1“
Instaplijsten met “AMG”-opschrift, verlicht
Exclusief-pakket interieur
LED Intelligent Light System met Swarovski-kristallen
Sierelementen in hout populier zwart glanzend, andere sierelementen als optie verkrijgbaar
Nachtzichtassistent Plus

Geef een reactie