Fiat

Fiat 500X S-Design met sportieve looks vanaf € 27.695

Fiat breidt de keuze van zijn SUV, de 500X, verder uit met de S-Design. Deze speciale uitvoering onderscheidt zich door het donkere afwerkingsthema zowel buiten als binnen de auto consequent door te voeren. Zo zijn portiergrepen, skirts, voorspoiler, omlijsting van achterlichten, kofferklepgreep en spiegelkappen in gepolijst zwart uitgevoerd.

Binnenin de auto is een identieke ambiance terug te vinden, dankzij dashboard, middentunnel en deurpanelen die in zwart zijn uitgevoerd. De speciaal voor de S-Design ontworpen stoelen zijn voorzien van sportieve zwarte bekleding met stiksels en logo’s in contrasterend brons.

De matgroene exterieurkleur ‘Verde Militare’, die we kennen van de 500S, is bij zijn grote broer nu exclusief beschikbaar op de 500X S-Design. Verder is deze sportieve Italiaan te bestellen in wit, zwart, grijs en rood.

Standaard is de Fiat 500X S-Design onder meer uitgerust met elektrisch verstelbare lendensteun, middenarmsteun voor, keyless entry, Xenon verlichting, privacy glass en zwarte 17-inch lichtmetalen velgen.

De Fiat 500X S-Design is zowel met de 1.4 Turbo MultiAir benzinemotor (140 pk) als de 1.6 MultiJet diesel (120 pk) te bestellen. Beide motoren zijn desgewenst te combineren met de automatische DCT-transmissie. Ook is de 500X S-Design als stoere Cross-uitvoering verkrijgbaar. De 500X S-Design staat vanaf augustus bij de Fiat dealer vanaf € 27.695. Er is al een Fiat 500X vanaf € 22.895.

Geef een antwoord