Tesla

Tesla opent Service center plus in Groningen

Begin juli is het Tesla Service Center Plus geopend in Groningen. Tesla’s aanwezigheid in Groningen ondersteunt de missie om the transitie naar duurzame energie te versnellen. Deze nieuwe locatie is gelegen aan de Rostockweg 9, en bestaat uit een Store en een Service center en meet in totaal 2280 m2. Het is de zevende in Nederland en het bedient de noordelijke provincies, maar ook het grensgebied van noordwest Duitsland.

Uitbreiding in Europa
Met meer dan 100 Retail Stores en Service locaties in Europa, en het groeiende Superchargernetwerk met momenteel meer dan 300 locaties, breidt Tesla in hoog tempo uit. Het Tesla Supercharger netwerk zorgt ervoor dat Tesla-eigenaren langeafstandsreizen kunnen ondernemen door heel Europa, en het verandert de perceptie van een EV naar een volwaardig alternatief voor elke andere auto.

Ervaren en onderhoud
Het Service Center is geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 – 17:30. Tesla-eigenaren kunnen vanaf nu in Groningen terecht voor het onderhoud van hun Tesla. De Store is van maandag tot vrijdag geopend van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. In de Store kunnen geïnteresseerden terecht voor een testrit met de volledig elektrische sedan Model S en Model X, de SUV.

Over Tesla
Het is Tesla’s missie om de transitie naar duurzame energie te versnellen met een totaal aanbod van steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s en producten voor hernieuwbare energieopslag. Tesla heeft meer dan 200.000 elektrische voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd.

Geef een antwoord