Toyota

Video: Zeilster Marit Bouwmeester: ‘Toyota RAV4 past perfect bij mij en mijn sport’

Toyota importeur Louwman & Parqui heeft een nieuwe Toyota RAV4 overhandigd aan Marit Bouwmeester. De zeilster en olympisch kampioene van TeamNL uit het Friese Wartena rijdt de komende tijd in de ruime SUV, die uitstekend geschikt is voor het trekken van de trailer met haar coachboot.

Toyota Motor Corporation is tot en met 2024 TOP Partner van het International Olympic Committee (IOC). Dit wereldwijde partnership is gefocust om gezamenlijke waarden als uitdaging, continue verbetering, teamwork en respect te versterken en uit te dragen. In Nederland is Louwman & Parqui via NOC*NSF mobiliteitspartner van TeamNL. Inmiddels rijden ruim 50 sporters van TeamNL in een Toyota.

Altijd op zoek naar hoe het beter kan
Marit Bouwmeester: “Ik ben erg trots op de samenwerking met Toyota en Louwman & Parqui. Net als ik stellen ze hoge eisen aan alles wat ze doen en zijn ze altijd op zoek naar hoe het beter kan. De Toyota RAV4 past perfect bij mijn behoefte om op een comfortabele manier mijn boot en coachboot te vervoeren.”

Trots
De olympisch kampioene nam haar nieuwe Toyota RAV4 in ontvangst uit handen van Managing Director Jan-Christiaan Koenders van Louwman & Parqui. “Doorzettingsvermogen, continue verbetering en respect voor duurzaamheid zijn duidelijke overeenkomsten tussen Marit en Toyota. De Toyota RAV4 past erg goed bij haar. Ze heeft een ongekende drive om continu beter te willen presteren. We zijn erg trots dat Marit Toyota rijdt!”, aldus Koenders.

Vierwielaandrijving
De Toyota RAV4 2.0 Executive Automaat maakt autorijden tot een ontspannen bezigheid. Met een aanhangergewicht tot 2.000 kg en de standaard vierwielaandrijving is de RAV4 bovendien zeer geschikt als trekauto. Iets wat vooral zeilster Marit Bouwmeester goed van pas zal komen tijdens haar intensieve trainingsprogramma’s.

Geef een antwoord