Tesla

Tesla Destination Charging nu in Europa

Tesla heeft aangekondigd dat Destination Charging beschikbaar is in Europa. Door steeds meer laadopties te bieden, levert Tesla een naadloze en gemakkelijke reiservaring voor bestuurders, waar ze ook heen reizen.

Het groeiende Supercharger netwerk heeft wereldwijd Model S eigenaren geïnspireerd om steeds meer en verder te reizen met de auto. Met meer dan 200 Supercharger stations in Europa kunnen zij makkelijk laden tijdens reizen over grote Europese snelwegen. Dankzij het nieuwe Destination Charging programma hebben Tesla eigenaren nu toegang tot nog een netwerk van laders op reis- en vrije tijdslocaties.

Destination Chargers kunnen laden met meer dan 100 km bereik per uur tijdens een stop of tijdens een vakantie bij een hotel of resort.

Tesla Destination Charging is al een begeerlijke faciliteit bij resorts en winkelpanden over de hele wereld. Er zijn al bijna 1900 locaties in Noord-Amerika en meer dan 700 locaties in APAC sinds de introductie in 2014, wat het totaal brengt op 2600 Destination Chargers wereldwijd.

In de komende maanden worden er honderden locaties aan het Europese network toegevoegd. Vandaag is Destination Charging al beschikbaar op meer dan 150 locaties in 14 landen, waardoor het mogelijk wordt om op te laden tijdens het skiën in de Zwitserse Alpen, shoppen in Londen of tijdens een uitstapje naar Lago Maggiore in Italië.

 

Geef een reactie