Tesla

Tiende Superchargerstation ontsluit route Amsterdam naar het Oosten

Dit tiende Superchargerstation, gelegen aan de Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen (Apeldoorn) opent een directe route van Amsterdam naar het oosten van het land. Het is een van de meer dan 280 Supercharging locaties in Europa waar de elektrische Model S en Model X in 20 minuten half vol, of in 40 minuten voor 80 procent geladen kan worden.

In Nederland zijn nabij strategische snelweglocaties al Superchargers te vinden in Urmond, Drachten, Zwolle, Zevenaar, Oosterhout, Eindhoven, Dordrecht, Hoorn en Amsterdam. De Tesla Superchargers zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en WiFi hotspots. Het netwerk van Superchargers in Europa breidt gestaag uit en maakt het mogelijk om moeiteloos vanuit Noord naar Zuid-Europa te rijden. Superchargers worden op het 17-inch touchscreen van de Tesla Model S en Model X in Google Maps weergegeven.

Over Tesla
Het is Tesla’s missie om de transitie naar duurzame energie te versnellen met een totaal aanbod van steeds betaalbaarder wordende elektrische auto’s en producten voor hernieuwbare energieopslag. Tesla heeft meer dan 190.000 elektrische voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd.

Geef een reactie