Tesla

Nieuw Superchargerstation in Hoorn opent route naar Amsterdam – Leeuwarden via de Afsluitdijk

Deze Supercharger, gelegen aan de Westfriese Parkweg 1 in Hoorn, opent een directe route van Amsterdam naar het noorden van het land via de Afsluitdijk en het faciliteert tevens het reizen naar Texel. De Supercharger bevindt zich bij een Van der Valk Hotel. Het is een van de meer dan 280 locaties in Europa waar de elektrische Model S en Model X in 20 minuten half vol, of in 40 minuten voor 80 procent geladen kan worden.

In Nederland zijn nabij strategische snelweglocaties al Superchargers te vinden in Urmond, Drachten, Zwolle, Zevenaar, Oosterhout, Eindhoven, Dordrecht en Amsterdam. De Superchargers zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en WiFi hotspots. Het netwerk van Superchargers in Europa breidt gestaag uit en maakt het mogelijk om moeiteloos vanuit Noord naar Zuid-Europa te rijden. Superchargers worden op het 17-inch touchscreen van de Tesla Model S en Model X in Google Maps weergegeven.

 

Geef een antwoord